Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mikortól válik elsődlegessé a pénz?
Nagyon gazdag vagyok,de eddigi életem során egyáltalán nem vettem észre,hogy könnyebb lenne udvarolni. Egyáltalán nem vágok fel ezzel,mert anélkül is látják rajtam, meg ismer szinte mindenki. Nagyon szeretnek az emberek de a nőket főleg a saját korosztályomban egyáltalán nem érdeklem. Afölött meg pláne nem..
Prostihoz csak úgy nem megyek,nem hiszem hogy megoldás erre,csak most már úgy vagyok vele az sem baj ha csak "ezért" van velem csak legyen már valakim aki nekem is tetszik mert kezd unalmas lenni így minden.
Akkor csak rossz helyre jársz. Tele van a világ pénzéhes rib@ncokkal, elég csak benézned bármelyik diszkóba, biztosan rádcuppan egy-két aranyásó*.
Olyan 16-19 évesen válnak anyagiassá a lányok többsége (manapság), mert akkor nyílik ki a csipájuk, hogy ők bármit megtehetnek és megkaphatnak ha kicsit kisminkelik magukat és kiteszik amijük van, mert az ostoba férfiak erre buknak, begőzölnek és már terítik is a lábuk alá a pénzt. Abból meg lehet vásárolni mindent, amitől még menőbb lesz a lány, viríthat, és nő a piaci értéke a diszkóban. Mivel párkapcsolatra többnyire alkalmatlanok, sőt maga a párkapcsolat, érzelmek, szerelem fogalmak elég távol állnak tőlük, ezért a pénzes pasit időnként lecserélik újra, amikor az már rájön, hogy nem is szereti a lány, nem is kell neki, ellenben a bankszámlája erős apadásnak indult.
Ez a mai lányok zömére jellemző. Sokan állítják magukról, hogy ők nem olyanok, de mégis ha ismerkedik az első 10 kérdésében a férfihez benne van a "mi a munkád?" és a "hol laksz?", valamint az "és hogy jársz be dolgozni, és milyen márkájú" kérdések, amivel máris felmérte az illető anyagi helyzetét. Vicces, hogy a társkereső oldalakon az ilyenek is azt írják az adatlapjukra, hogy olyan párt keresnek aki kedves, humoros, okos, hűséges stb., arról megfeledkezve, hogy persze szolgáljon ki anyagilag, tegyen a seggem alá lakást, autót. Sok ostoba azzal magyarázza, hogy mert a nők a biztonságot keresik, ami kihat az anyagiakra is, hiszen a leendő családnak enni kell. Igen, csak ehhez nem kell autó meg luxusvilla medencével. Hiszen szüleik valószínűleg őket is felnevelték egy szerényebb otthonban gond nélkül, (jó esetben) szeretetben.
Ha jobban belegondolunk, a nők többsége úgy él, hogy semmit nem csinál, csak eltartatja magát alkalmi pasikkal, vagy egy állandóval. Az érdekes módon egyiknek sem jut eszébe, hogy maga keressen meg egy lakásra vagy benzinre valót.
Sajnos nem olyan világot élünk mint régen, hogy a nőnek dolgoznia sem kellett és a férfi egymaga el tudta tartani a családot. Manapság két ember fizetése is necces egy család fenntartásához. Erről azonban úgy tűnik napjaink fiatal női előszeretettel nem vesznek tudomást.
Aztán eljön a 30-35 éves kor, érzi hogy fut ki az időből. Férj kéne, gyerek kéne mert csak öregszik, szebb sem lesz már, a piaci értéke jelentősen csökken és a diszkóból is kinézik már. Na ilyenkor vagy megjön a jobbik esze és felhagy az anyagias és felszínes életmóddal, vagy még hülyébb lesz, befordul, dagadtra zabálja magát és magányosan öregszik meg.
Szóval rengeteg ilyen nő van, az én ismeretségi körömben is sajnos sokat látok. Nem hiszem el, hogy ne tudnál találni nőt, aki a pénzedre mozdul. Csak tudd azt is, hogy olyan is lesz, aki a pénzedre mozdul. Te magad nem fogsz neki igazán kelleni, ezek mind érdekkapcsolatok lesznek a nő részéről. Te meg ha másképp nem tudsz nőt keríteni magad mellé, akkor majd örülni fogsz ennek is, és birkamód kitartod, pénzeled. Gyakorlatilag a magadfajta tartja életben ezt a fajta nőt, életvitelt.
-----
*aranyásó: azok lányok gyűjtőneve, akik kifejezetten a tehetősebb férfiakra vadásznak.
Nem a pénzével akar hódítani a kérdező, csak már annyira kétségbe van esve szegény, hogy azt sem bánná, ha a pénzéért lenne vele egy csaj.
Jól írta valaki, hogy van rengeteg pénzéhes kis ribi. Ők szívesen kihasználnának a pénzed révén te pedig arra használhatod őket, hogy kielégülj. Kiegyensúlyozottab leszel stb. Aztán majd találsz egy normális csajt is.
Nekem a boldogság az első!!!!
Azt semmi pénzért ne mlehet megvenni!
Persze nem gond ha van pénz de a boldogásg neke mmindennél fontosabb!
húú te... én ha gazdag lennék olyan fúlos buxáim lennének
Így is van most 3 csajom de csóró vagyok és élősködök rajtuk náha sté dolog de néha nem figyelj kihasználom őket... :D
Am sztem tudnék neked segíteni de privibe írj és adok tippeket. Me én se vok jópasi sőőt... Csúnya vok szterintem de a csajok szerint átlagos... De van olyan dumám h nem kell gazdagnak lennem.
Ti tényleg ilyen hülyék vagytok?
"Nagyon gazdag vagyok,de eddigi életem során egyáltalán nem vettem észre,hogy könnyebb lenne udvarolni."
"Nagyon szeretnek az emberek de a nőket főleg a saját korosztályomban egyáltalán nem érdeklem. Afölött meg pláne nem.."
Tessék, már itt is van a bizonyíték arra, hogy a pénz közel sem elsődleges szempont minden nő számára (persze nem azt mondom, hogy nincsenek pénzéhes csajok, de a többség nem az).
Itt az élő példa. Hiába gazdag a kérdező, a lányok leszarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!