Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők, ti mit szólnátok, ha a (15-17) éves lányotokat eljegyezné a barátja?
Ti szülők ezt annyira komolyan gondoljátok!
Persze mi is komolyan vesszük, de nekünk ez nem olyan mint ahogy ti gondoljátok.
Nektek az eljegyzés: 2 éven belül esküvő utána gyerek, stb.
Nekünk: a szerelmünk megpecsételését jelenti: vagyis
- megmutatni 2 gyűrűvel hogy összetartozunk
-és ez nem ígéret h X éven belül összeházasoduk
Ezt nem szabad tiltani, különben csak rosszabb lesz.
Engedjétek a gyerekeiteknek had legyenek boldogok, de tisztázzátok velük h ezzel mi a szándékuk.
Nem mindenki jegyzi el magát úgy mint mi a barátommal.
17/L
(Gondoltam jobb hogyha tudjátok egy tini véleményét az eljegyzésről)(Elnézést a tegezés miatt)
Én idén leszek 2o a párom szeretné megkérni a kezem...nem tudom mit szólnának a szüleim, nem lennének oda az örömtől, szerintem, pedig már évek óta (3) együtt vagyunk...
15 éves az egy gyerek...nem támogatnám egyáltalán...sőt kicsit nevetséges, olyan mint a mamás-papás...csak ők felnőtteset akarnak játszani...
Azt hiszem azt olvastam a lányod 16 a fiú 21...a fiúnak aláírnám, ha komolyan gondolná, de kicsit idősebb lány mellett...lehet konzervatív a felfogásom, de 18 előtt ne nagyon legyen eljegyzés...addig a suli a legfontosabb okés hogy vannak terveik, meg minden...
legyen egy gyűrű hordja a lányod, ha ettől ő boldog, de "hivatalos" eljegyzést család, barátok stb ráérnek még évek múlva, ha úgy gondolják. 16 év után még rengeteget fog változni...
De ha annyira szeretnék, Te úgy sem tehetsz semmit...és akkor már inkább mellette lennék, megpróbálnék ésszel beszélni vele, velük...
Mit kell ezen szenvedni ennyit?!
Ha akarja az a szegény lány akkor úgyis elfogadja a gyűrűt a kedvesétől, és ez nem fog a tanulás rovására menni.
Nekem csak jobbak lettek az eredményeim tőle, mert komolyabbnak éreztem magam, érettebbnek.
És így a felnőttek is komolyabban vesznek(eddig sem az a hülye kis tini voltam)
(Az vagyok aki a "ti szülők mindent olyan ....." írta)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!