Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nem szerelmes de eljegyezne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szerelmes de eljegyezne?

Figyelt kérdés

A párommal a héten beszélgettünk komolyabb dolgokról!

És azt mondta hogy néha nem érzi hogy szerelmes!nekem rosszul esett hiszen imádom.és azt mondja hogy nagyon szeret,és el is vesz feleségül,mert imád.

De mi az hogy valamikor nem szerelmes?azt mondja nekem is el fog mulni,de én ugy érzem a hónapok alatt csak erősödik.segitsetek!!

2010. aug. 14. 10:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Mióta vagytok együtt?

Ha 10 éve, akkor végtére is nem olyan gáz, hogy elmúlt a lángoló szerelem, mert az mindenkinél eljön egyzser és akkor marad a szeretet mint kötelék.

De ha csak 1-2 éve...az durva.

2010. aug. 14. 10:44
 2/17 A kérdező kommentje:

igen, másfél éve!

azt mondta hogy ezt a szerelem érzést valami termeli bennünk (már nem emlékszem hogy mi) és hogy 3 évig termeli. ez igaz??én nemakarom elhinni..

2010. aug. 14. 10:47
 3/17 anonim ***** válasza:

Ajjaj. Ellentmondasok hada. Szeret, es el is vesz felesegul, mert imad. Most akkor mi? Erdekes szituacio. Felesegul azert altalaban szerelembol veszik el az embert, de lehet hogy mar inkabb csak gazdasagi tarsulas?

En tuti nem vennem el a paromat, ha mar nem vagyok bele szerelmes, abbol onnantol csak baj lesz...

2010. aug. 14. 10:48
 4/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Hat éve vagyunk együtt a párommal és mégmindig szerelmesek vagyunk egymásba. Az, hogy 3 év alatt elmúlik a szerelem, nem igaz. Exemmel én is így éreztem, kb 1 év után elmúlt a szerelem érzése, még két évig szenvedtünk egymás mellett, de nem működött. Ha egy-két év alatt elmúlik a szerelem az egyik részéről, akkor felesleges időt és energiát ölni a kapcsolatba.
2010. aug. 14. 10:50
 5/17 anonim ***** válasza:

ez egy racionalist baromsag, hogy 3 evig termeli :) ezt kedves, es jo tudosok talaltak ki. Mellesleg a valaszto hatar a regi oregek szerint 7 ev a kapcsolatban, ezt valoban lehet mihez kotni, het ev alatt cserelodsz ki szervezetileg kivul belul, sejt szinten. De ha a parod a szerelmet racionalizalja, tehat az erzelmeit tudomanyos platformon erzi, es meg idopontot is ad neki, az szerintem gaz... :) masfel ev utan, ha mar nem erez szerelmet, akkor az gaz, inkabb azon gondolkozz el, neki miert eri meg, ha teged felesegul vesz? racionalisan.

presztizs? mutatos vagy, es elonyos ha tarsasagban veled van? anyagiak?

2010. aug. 14. 10:53
 6/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a másfél év borzasztóan kevés egy eljegyzéshez de valakiknél ez bevett szokás...szerintem ha nem szeret ne erőltesd vele a dolgot inkább beszéljétek meg.
2010. aug. 14. 10:53
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és mit tudok tenni? együtt élünk már egy éve,és szinte minden órában együtt vagyunk,minden nap ugy alszunk el h átölel. és azt mondta hogy ha egy napra nemlát akkor hiányzok neki és akkor ujra érzi h szerelmes.. velem van a gond?
2010. aug. 14. 10:54
 8/17 anonim ***** válasza:

Szerintem Te is jól látod, hogy itt valami azért eléggé sántít. Ha nem szerelmes akkor jobb, ha olyat keresel, aki tényleg szerelmes beléd, mert mi lesz ha később talál olyat akibe igazán beleszeret? Hát elválik, vagy megcsal.

Egyébként itt egy cikk, ami arról szól, amit a párod említett: [link]

2010. aug. 14. 10:56
 9/17 A kérdező kommentje:

kedves angelx!

az összes ismeröse dicsér engem hogy szép vagyok,és nem tipikus buta nő!

anyagiakkal jól állok,de még tanulok, fiatal vagyok a párom 30 a korral nincs baj,csak eza dolog zavar engem

2010. aug. 14. 10:57
 10/17 anonim ***** válasza:
nem, vele van a gond. ha valaki csak akkor erzi hogy esetleg ujra szerelmes, ha nem lat, ott valami furcsa problema van, erdekes lenne, ha a szerelmet csak akkor ereznenk, ha a masik kilep az ajton, bar mar ez sem ritka. Esetleg egy hetet kulonuljetek el, lehet ez a rengeteg egyutt toltott ido is szerepet jatszhat abban, hogy ennyire bizonytalan, o is, te is. A masfel ev baromi keves, hogy az ember megismerje a masikat, de ha mar ilyen dolgok felmerulnek, hogy ugyan elvenne, de nem erzi hogy szerelmes, meg hogy a szerelem erzes 3 ev utan elmulik, ez csak fedosztori. Rettenetes, hogy mennyire nem oszintek az emberek egymassal, es lam, maris magadban keresed a hibat, pedig lehet, hogy csak o nem mondja el az igazi okot.
2010. aug. 14. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!