Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szerelmes de eljegyezne?
A párommal a héten beszélgettünk komolyabb dolgokról!
És azt mondta hogy néha nem érzi hogy szerelmes!nekem rosszul esett hiszen imádom.és azt mondja hogy nagyon szeret,és el is vesz feleségül,mert imád.
De mi az hogy valamikor nem szerelmes?azt mondja nekem is el fog mulni,de én ugy érzem a hónapok alatt csak erősödik.segitsetek!!
köszönöm angelx!
megpróbálok valamit tenni,lehet hogy kicsit tényleg többet kellene külön lennünk!
elég nehéz,de tényleg bizonytalan lettem!
köszönöm
Nezd. Ilyen szituaciokat elemezni, kulso szemlelo szemevel borzasztoan nehez. Mindekeppen beszelgessetek rola, ne hagyd, hogy lerazzon, es te se tantoritsd el magad attol, hogy egy olyan kompromisszumba csucsosodjon ki a beszelgetes, hogy a vegen konkret valaszt nem kapsz.
Ne a mi tanacsaink legyenek a dontoek, hanem az, hogy te mit akarsz. Gondold vegig a tenyeket, amiket kozold, es gondold vegig hogy ezek esetleg hova vezethetnek, ha osszekotod vele az eletedet, csaladot alapitotok, stb. Gondold vegig, neked mire van szukseged, milyen erzelmi szinten szeretned elni a paroddal az eleted, es gondold at, hogy ezt o hogy tudna teljesiteni, ezen tenyek alapjan, es hogy ez jo-e neked. A hazassag ugyanis az egyik legkenyesebb hosszutavu befektetes, ami ha rossz dontes szuletik, abbol csak baj szarmazik, a legelso es legnagyobb mereg az, amikor az ember latja a bajt, de a tarsadalmi elvarasok, ido, trend miatt dont rosszul, es egy langyos, unalmas, nem fejlodo kapcsolatban talalja magat, egy ember mellet, aki egy ido utan mar csak idegen, a tarsas maganynal nincs rosszabb a vilagon, itt lehet menekulo ut a gyerek, egy darabig, de csak egy darabig. Jatszd ezeket gondolatban vegig magadban, es hangsulyozom, ne az legyen a mervado, hogy mi itt milyen tanacsokat adunk, mert az is befolyasolhat.
hat szerintem ez attol fugg, kinek mit jelent a szerelem... ha a parod imad, szeret es ugy erzi veled akarja az eletet leelni, akkor o a te embered.
ferfiaknal a "szerelem" tobbnyire csak a hirtelen hevesseget jelenti... amikor leesik a rozsaszin szemuveg a legtobb pasi lelep.. nem?
emberkent, baratkent, szeretokent , felesegkent/ferjkent szeretni valakit tobbet er mint nagy, vak, langolo erzesek, amik ugyanigy ki is tudnak aludni.
szerintem az igazi szerelem az nem az, amikor a szived hevesebben ver a lattara, hanem az, amikor megnyugszik....
Szia!
Jelenleg hasonló szituációban vagyok... Mi lett veletek?
Mi lett?
Hát elhagyott.Lassan egy hónapja már..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!