Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy utasítsam úgy vissza, hogy ne szakítsunk?
23 éves vagyok, 3. éve együtt vagyok a 33 éves párommal, nagyon szeretem, nagyon jól megvagyunk, de tegnap megkérte a kezemet, semmi nagy felhajtás, csak letérdelt és látszott, hogy tényleg akarja. Ne értsetek félre nagyon szeretem, de még egyetemista vagyok és ez nekem most kicsit ijesztő még. sosem beszéltünk erről, de nyilván vele tervezem a közös jövőm. Azt mondtam, hogy át kell gondolnom, de láttam, hogy nagyon csalódott. Azt akarom, hogy úgy folytatódjon a kapcsolatunk, ahogy eddig volt. Hogy mondjak úgy nemet, hogy ne szakítson velem? Segítsetek!
22/l
Tényleg olyan vagy, mint én. :)
Én vagyok az, akit szintén 23 évesen kértek meg, 2 éve. Én is konkrétan kijelentettem, de már 18 évesen is- hogy 30 fele fogok csak házasságon gondolkozni. Ezt az én párom is tudta, ennek tudatában kért meg mégis 2 éve.
A történethez csak annyit, hogy itt nem ti döntötök, hanem a kérdező párja. Most utólag már végképp tisztában van a kérdező érzéseivel, az ő joga eldönteni, hogy akkor szakítás vagy együtt maradnak.
A kérdező fair volt, az, ha ez meg nem fér bele valakinek, hogy nem akar 1-2 éven belül megházasodni a másik, azt majd ő eldönti, hogy mit akar akkor kezdeni.
Anno ha én is kényszerítve lettem volna erre, akkor biztos, hogy szakítás lett volna a vége.
Miért kéne egy 23 éve lánynak ebben sietnie? Hova? Pláne, hogy még tanul, könyörgöm.
És igen, annyi mindent hozhat még az élet, szr*rabb dolog lenne megházasodni és 1, max 2 éven belül válni, hiszen az ember azt jó esetben egyszer éli át az életben.
Szóval én értem, hogy egy 33 körülit most sajnálni kell, mert hát jajj, már megállapodna, meg házasság család, de ő sem 23 évesen tartott itt, hanem most, 33 évesen.
Amúgy felesleges itt mit hozzáfűzni, a kérdező tisztán játszik, nem hülyített senkit, az egyetlen jó megoldást választotta.
A a férfi meg megvárja, míg fel lesz készülve erre a lány is, ha nem tetszik, akkor meg kár erőltetni, mert úgyis vége lesz. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!