Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítsunk e? és ha igen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsunk e? és ha igen, akkor hogyan? (19 L)

Figyelt kérdés

lassan 2és fél éve vagyok együtt barátommal. Nem igazán passzolunk egymáshoz külsőre de ez engem nem zavar. A barátom alacsony és nagyon vékony, én magas és normál alkatú vagyok. Akiknek csak képet mutattam vagy látták de nem beszéltek vele. mindenki kiborult hogy mégis hogyan lehetek együtt vele. Anyukámat is zavarja a dolog, de próbál alkalmazkodni kisebb nagyobb sikerekkel.

A helyzet az hogy szeretem és jó vele lenni, de nem sok közös témánk van. Úgy érzem hogy csak megtűrjük a másik ügyes bajos dolgit és sosem tudunk úgy csinálni valamit hogy az mindkettőnknek jó legyen. Az egyikünknek mindig engednie kell.

Egy osztálytársammal az utóbbi egy évben nagyon jóban lettünk. Ő lett a keringőpárom is szalagavatón. Elhívott magukhoz, a családjával együtt mentünk ki bécsbe. Szóval egyértelmű hogy valami van köztünk. Eddig azt hittem hogy csak baráti alapú a dolog, de kezdek kételkedni benne.

Szeretem a jelenlegi párom, de sokszor eszembe jutott már hogy szakítani kellene, és most még ez a talán szerelem is rátesz egy lapáttal.

Az zakatol a fejemben hogyha igazán szeretném akkor nem lett volna most ez a dolog osztálytársammal

De az is benne van hogy szeretem annyira hogy elviseljem a hülységeit és úgy érzem hogy felelős vagyok érte, és annyi mindent köszönhetek neki hogy ezt nem dobhatom csak úgy el.

Mit tegyek?

2016. dec. 4. 20:20
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, úgy, hogy leülsz vele és őszintén elmondod, hogy úgy érzed már nincs köztetek szerelem. Elmondod, hogy szereted, tiszteled, de nem működik tovább. Pontosan azért, amiért felelős vagy érte ne láncold magadhoz úgy, hogy nem vagy szerelmes belé. Így elveszed a lehetőséget is tőle, hoyg találjon valakit, aki tényleg mindenestül elfogadja, akivel boldog lehet hosszú távon.
2016. dec. 4. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!