Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Vissza tudom még szerezni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vissza tudom még szerezni, ha igen miként tegyem?

Figyelt kérdés

Élettársammal tavaly februárban külön váltunk,rá három hétre összejött egy régi szerelmével.

Ritkán találkoztak,mint kiderült a pasinak volt más is mellette.

Tavaly júliusban egyáltalán nem látta őt,nem is írt vissza neki,mintha elfelejtette volna.

Augusztusban megkérdeztem tőle,lenne e kedve eljönni a fiunkkal hármasban strandra.

El nem jött,de válaszként azt írta milyen jól nézek ki lefogyva(a sok idegeskedés miatt persze)és jó lenne találkozni velem.

Meg is történt mindez,fantasztikus volt decemberig minden,akkor viszont megtudta hogy egy éjjel újra nála aludt az illető.

Nem tagadta,sőt elmondta hogy le is feküdt vele mert még tavaly áprilisban kölcsönadott neki egy nagy összeget,és ha látni szeretné a pénzét,akkor meg kellett tennie.

Pénz azóta sincs számára,a pasi mindig azt mondja kijön hozzá,persze csak dugni akarna.

Ezt a volt párom is belátta már,bennem viszont decemberben összetört minden.

Féltékeny lettem,olyannyira hogy 1 hete már nem bírta tovább és megmondta,teljesen elhidegült tőlem.

Mit tudok tenni,hogy újra bízhasson bennem és visszaszerezhessem?

Év eleje óta tiszta idegroncs vagyok,de nagyon szeretem,hiányzik a családom kegyetlenül.

43F

2016. júl. 29. 14:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Át tudom érezni a dolgot hidd el és nagyon sajnálom. Velem is nemrég szakított a párom. Nekünk is mérhetetlenül bonyolult volt a kapcsolatunk és nálunk is volt 3.fél. Nekem az segített hogy megint kicsit közelebb kerüljünk hogy nem írogattam nem hívogattam csak nagyon ritkán. És akkor is játszottam a fejemet (de meglehetősen jól) hogy nagyon jól érzem magam és új ember lettem. Ez részben igaz is volt. De persze nem szabad hogy erőltetettnek látszon a dolog. Legyél a barátja. Hallgasd őt meg. Ha bármi miatt kiönti a lelkét adj neki tanácsot. De a lényeg hogy soha ne sóvárogj utána. És szedd össze magad mert mégis kinek kellene egy labilis lelki idegroncs? A többit pedig szerintem csak az időre bízhatod. :)
2016. júl. 29. 17:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Valamint elevenítsd fel milyen ember voltál amikor beléd szeretett. Mert valami oka volt! Legyél újra önmagad. És hódítsd meg!
2016. júl. 29. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!