Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám vissza szerezni a barátomat, exemet?
Figyelt kérdés
Szakított velem mert azt mondta hogy kiszerettet belőlem. De én mit tudnék tenni hogy újra belém szeressen? Én érzem hogy van mg jövőm vele de nem tudom hogy mit kénne tennem. Segítsetek kérlek. Értelmes válaszokat kérnék2015. dec. 6. 11:57
1/10 anonim válasza:
Jelenleg ugyanebben a helyzetben vagyok. Én csak annyit tudok tenni hogy várok rá..ha esetleg majd akar tőlem valamit még akkor visszajön.
2/10 anonim válasza:
Nem tudom mi a szitu pontosan de lányok esetében is jó ha van vmi előre lépés az ügy érdekében!
Ennyi azért jár nekünk is! Aztán lehet építgetni a dolgokat!
3/10 anonim válasza:
Elhihetitek, ha egy srác visszajön hozzátok, akkor csak szex kell neki. A hölgyek meg csak szánalomból fogadják vissza őket.
4/10 anonim válasza:
Biztos van olyan is de most nem erről a rétegről van szó!
5/10 anonim válasza:
Én is megcáfolnám a 3-as válaszadó írását, és hülyeségnek is tartom. Szexre annyi mindenkit lehet találni mint állat, de ha a fiú visszamegy a lányhoz, azért ott még vannak érzelmek, még ha labilis is. Hamarosan újra kiderül úgy is.
6/10 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem jártam sikerrel.. nem hiszem hogy újra belém fog szeretni, nem tudom hogy mit kéne tennem
2015. dec. 16. 16:22
7/10 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? mennyit voltatok együtt?
8/10 A kérdező kommentje:
én 17 éves vagyok, ő 27 éves, 3 hónapig voltunk együtt, nagyon jól elvoltunk és a korkülönbség egy kicsit sem zavart minket, nem a korkülönbség miatt lett vége..
2015. dec. 17. 12:10
9/10 anonim válasza:
Egyébként az ilyen kérdezőknek üzenném hogy ez szinte mindenkinél más és nálad is valószínű egyedi szóval meg kell próbálni aztán kiderül!
10/10 A kérdező kommentje:
De mit próbáljak meg? Mégis mit tegyek hogy legyen egy kis esélyem nála, hogy talán újra együtt legyünk??
2015. dec. 18. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!