Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza szeretném szerezni a barátomat, akivel kb 2 hónapja szakítottam 6 hónap járás után. Szeretnék neki egy olyan beszédet mondani, ami 100%-ig meghatja, és ad egy esélyt arra, hogy újrakezdjük és jóvátegyem a hibáim. Segítesz?
Igazából úgy meg van már, hogy mit mondjak, de azért még kéne egy kis segítség. Valami olyan mondatok, vagy témák (amiket kifejtek) amik tényleg elgondolkoztatják.
A szakításban én voltam a fő ludas, de megváltoztam. :)
Lehet, hogy fantáziátlan vagyok, vagy akármi - beismerem. DE azt nem mondhatjátok, hogy nem szeretem: annyira szeretem, hogy bármire képes vagyok érte, és biztosra akarok menni.
Neki tetszik más, és engem is bír, de azzal a másikkal nem akar semmi komolyat.
13/L
Kérlek segítsetek!
Volt az több is...Talán olyan 12 lehettem, mikor kezdődött? (most átszámoltam). És Ő az első, és NAGYON szeretném visszakapni!!!
Egyébként miért?
a fiúcska menyi idős ? : )
am azért mer 13 évesen 5% h vele éled le az életed v talán kevesebb
13, ő is.
5%? Az nekem már sok! :D
nővérem 5 évig élt 1 sráccal aki idősebb volt nála gyereke is lett és végül elváltak az utjaik.. : D szoval nem valoszinü ilyen fiatalon
20:11 voltam =D
Ehhh... Pont ezaz! Nem mondja meg... Pedig nem tettem semmit ellene. Nem tud milyen indokot felhozni! :/ Szimplán csak kiszeretett belőlem, így meg tényleg nincs értelme! Bocsi mindenkinek!
Ezt ma tudtam meg! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!