Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmodtatok valaha egy rég nem látott exetekkel? Elmondtátok neki? Ha igen, mi volt a reakciója?
Én is álmodom néha egy-két exemmel, de minek mondjam el nekik? Az, hogy valahogy, valamilyen bűvös módon a tudatalattimból előkerülnek az álmaimba, nem hordoz magában különösebb jelentést, csak simán az agyam így dolgozik fel egy adott kérdéskört. Szerintem semmi közük hozzá, úgy őszintén szólva, és minthogy párkapcsolatban élek, így simán elengedem a témát.
De egyébként ha megint szeretnél egy rövid időt "barátként" eltölteni, úgy ez egy tök jó nyitó mondat a beszélgetésben.
Álmodtam már persze 😃 de nem hívnám fel ezért, hülyének is nézne, gyakorlatilag több tíz éve nem beszéltünk.
Azért álmodsz vele, mert van amikor eszedbe jut. Egy dalról akár, egy helyről ahol együtt voltatok, vagy egy filmben látsz egy nőt aki rá hasonlít - ilyenkor előfordul, hogy a tudatalattid bedobja neked álmodban. Ne tulajdoníts neki nagy jelentőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!