Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Fog meg valaha szeretni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog meg valaha szeretni?

Figyelt kérdés

Tudom nem tul jol megfogalmazott kerdes, de ket hónapja szakítottunk, neki azóta van is valakije, de en nem tudok senkivel semmit se kezdeni, senki nem tetszik es nem is igazán erdeklodnek irántam, pedig járok bulizni is mar, sokat vagyok a barátaimmal, de ugy erzem mar senkim nem lesz, senki nem lesz ugyanolyan mint o. Tudom hogy meg előttem az élet, de nem birom :( Mas is érzett igy? Jobb lett idővel?

18/L

2016. máj. 30. 18:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy igen, de valószínűbb, hogy nem.
2016. máj. 30. 18:33
 2/9 A kérdező kommentje:
Egyébként rosszul irtam ki a kérdést, fog e meg valaha valaki mas szeretni.
2016. máj. 30. 18:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg fognak még szeretni.
2016. máj. 30. 18:45
 4/9 anonim ***** válasza:
idővel túl leszel rajta és lesz más :)
2016. máj. 30. 19:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Jaja :) Én is ezt gondoltam a második volt barátomról. Igaziból azt hiszem, hogy legjobban nekem az fájt, hogy összejött rögtön utána valakivel. Legalábbis mikor a többi barátom nem jött össze senkivel a szakítás után, akkor jobb volt, mert azt éreztem, hogy tényleg számítottam nekik, csak nem működött együtt.

Még nagyon sokat fogsz változni, és két-három év múlva már teljesen másmilyen fiúk fognak tetszeni. Bár lehet, hogy addig nehezen fogsz olyan személyt találni, akinek eléggé hasonlítanak a céljai. Amúgy meddig voltatok együtt? Kb. a párkapcsolatotok idejének a fele az, amíg rendesen le tudod zárni.

2016. máj. 30. 20:37
 6/9 A kérdező kommentje:

Majdnem ket évig voltunk együtt, de tavkapcsolatban. Bár minden hétvégén találkoztunk, csak sok volt a gond.

Amugy velem is pont ez van, hogy rögtön összejött mással, es nagyon fajt :( Te hogy tudtad ezen magad tovabb tenni?

2016. máj. 30. 20:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Én minden szakításnál úgy éreztem,hogy az Igazit veszítem el. Persze utána megismerkedsz másokkal,meg mutatják,hogylehet más egy kapcsolat.:)

Ne ess kétségbe. Idővel jobb lesz. Hagyj magadnak időt, nem kell azonnal párkapcsolatba ugrani. Magadban tisztázd le, bőgd ki magad, de ha fé évnél tovább tart a depi,akkor keress fel egy szakembert!

Kitartást csajszi!:)

2016. jún. 1. 08:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy magadat kínzod!

Elvárásokat fektettél egy fiúba, akinek fele annyi jó tulajdonsága sincsen, mint amennyit elválrtál vagy odaképzeltél neki.

Egy könnycseppet sem érdemel meg! Ezt a kérdést majd olvasd vissza pár évmúlva!:) Jót fogsz rajta nevetni,hogymár túl avgy rajta:)

2016. jún. 1. 08:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Mar most visszaolvastam es jót nevettem. Jo erzes volt tovabb lepni :)
2017. jan. 10. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!