Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg mondjam neki, hogy azért akarok találkozni, hogy szakítsunk?
Figyelt kérdés
Kértem a barátomat, hogy holnap találkozzunk kicsit miután végzett. És ebből már sejti, hogy nem a szokásos randi lesz hanem valamit szeretnék tőle. És most próbál rájönni mit akarok. Mondjam azt, hogy csak beszélni, vagy közöljem, hogy szakítani szeretnék és elbúcsúzni? :(2016. aug. 23. 14:37
1/7 anonim válasza:
Mondd neki, hogy vigyen táskát is a cuccainak. Le fogja vágni XD
2/7 A kérdező kommentje:
Jobb neki ha tudja előre vagy inkább rosszabb?
2016. aug. 23. 14:47
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy akkor el sem megy. De személyesen jobb ezeket elmondani szerintem.
4/7 anonim válasza:
Írj neki másik számról egy sms-t, hogy:
- Szia! Te vagy az xy exe?
- Nem.
- De bizony!
:P
5/7 anonim válasza:
Sztem rosszabb, én nem mondanám meg előre.
6/7 anonim válasza:
Ne mondd meg neki most, mert lehet el sem megy, szakítani márpedig szemtől szemben illik.
7/7 anonim válasza:
Velem ez ma volt.
Nem akartam megmondani, de rákérdezett, hogy ezért találkozunk-e. Ha ő is rákérdez, akkor ne hazudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!