Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért fenyegetőztek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fenyegetőztek, hogy szakítsunk?

Figyelt kérdés

Amikor elkezdtem az egyetemet, távkapcsolatban voltam a barátommal. A csoporttársakkal először téma volt, kinek van barátja, mióta, meg hasonlók. Eleinte nem volt semmi bajuk, majd két héttel később mind a négy lány, mint az idegbetegek, elkezdtek zsarolni, hogy azonnal szakítanunk kell. Mindnek volt kapcsolata.

A csajok addig bántottak, hogy kamu a barátom, nem is létezik, hogy megmondtam nekik, maradjanak koliban hétvégére, ugyanis eljön hozzám látogatóba. (Két hetente jártunk egymáshoz felváltva)

Erre az egyik csaj hisztis pitsa üzemmódba váltott, sikítozni és üvöltözni kezdett mindenki előtt az iskola folyosóján, hogy hazug disznó vagyok, nincs is barátom.

Mikor kérdeztem, mi bajuk, olyanokat kaptam, hogy úgyis szétmegyünk, úgyis megcsal meg hasonló baromságok.

Mert hogy egy magyar lánynak egy külföldi sráccal nem lehet kapcsolata, hülyeség.

Odáig fajult, hogy aljas dolgokat írogattak nekem chaten, suliban nem beszéltek velem, arra akartak rávenni, hogy csaljam meg a barátom, majd mikor nemet mondtam, kitalálták, hogy ráírnak chaten, hogy csalom meg hasonlók.

A barátom azóta a vőlegényem, nyáron esküszünk.

Miért akarták, hogy szakítsunk?

2014. okt. 28. 18:51
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:

Nem a pénzéért voltam vele, mert nem gazdag. Meg nem is azért, mert külföldi (orosz).

Akkor mi volt a bajuk?

2014. okt. 28. 18:53
 2/30 anonim ***** válasza:
90%

Ilyen alacsony a magyar felsőoktatás színvonala?

Mikor én jártam még hülyéket nem vettek fel.

2014. okt. 28. 19:01
 3/30 anonim ***** válasza:
18%
*ennyire hülyéket, s ezt rád is értem...
2014. okt. 28. 19:01
 4/30 A kérdező kommentje:
Velem meg mi bajod?
2014. okt. 28. 19:03
 5/30 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, hova jársz te? Elment a kedvem az egyetemtől.. :/
2014. okt. 28. 19:04
 6/30 anonim ***** válasza:
81%

Tényleg nehezen tudom elképzelni, hogy ez az egész egy egyetemen történt. Inkább nyolcadikban.

Őszintén: Ugyan kit érdekel, hogy van-e barátod vagy sem. Mit számít néhány vadidegen lánynak ez? És te mit foglalkozol velük? Szerintem ugyanolyan kis felszínes liba lehetsz, mint a többiek.

2014. okt. 28. 19:11
 7/30 manó1235 ***** válasza:
100%
karatézd le mindet.. ezek nem normálisak.. de basszus miért nem állsz ki magadért? meg mi közük van a te életedhez? wtf? vagy élet tanácsadónak tanulnak?
2014. okt. 28. 19:11
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

1. Azért hisztiztek mert idióták.

2. Miért érdekel mit mondanak mások? Te tudtad hogy van barátod és ennyi.

3. Egyetemre tanulni megy az ember elsősorban, nem pár hülye p..csának jópofizni. Ha barátkozni akarsz rendben, de mit erőlködsz, ha ők nem alkalmasak rá?

Nem kell az ilyenekkel foglalkozni.

2014. okt. 28. 19:13
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az jutott eszembe, hogy tuti egyetemre jársz? :(
2014. okt. 28. 19:13
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerű rosszindulat... Viszont kiváncsi lennék hogy jöttetek össze. Megirod légyszi privátban? :)
2014. okt. 28. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!