Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért fenyegetőztek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fenyegetőztek, hogy szakítsunk?

Figyelt kérdés

Amikor elkezdtem az egyetemet, távkapcsolatban voltam a barátommal. A csoporttársakkal először téma volt, kinek van barátja, mióta, meg hasonlók. Eleinte nem volt semmi bajuk, majd két héttel később mind a négy lány, mint az idegbetegek, elkezdtek zsarolni, hogy azonnal szakítanunk kell. Mindnek volt kapcsolata.

A csajok addig bántottak, hogy kamu a barátom, nem is létezik, hogy megmondtam nekik, maradjanak koliban hétvégére, ugyanis eljön hozzám látogatóba. (Két hetente jártunk egymáshoz felváltva)

Erre az egyik csaj hisztis pitsa üzemmódba váltott, sikítozni és üvöltözni kezdett mindenki előtt az iskola folyosóján, hogy hazug disznó vagyok, nincs is barátom.

Mikor kérdeztem, mi bajuk, olyanokat kaptam, hogy úgyis szétmegyünk, úgyis megcsal meg hasonló baromságok.

Mert hogy egy magyar lánynak egy külföldi sráccal nem lehet kapcsolata, hülyeség.

Odáig fajult, hogy aljas dolgokat írogattak nekem chaten, suliban nem beszéltek velem, arra akartak rávenni, hogy csaljam meg a barátom, majd mikor nemet mondtam, kitalálták, hogy ráírnak chaten, hogy csalom meg hasonlók.

A barátom azóta a vőlegényem, nyáron esküszünk.

Miért akarták, hogy szakítsunk?

2014. okt. 28. 18:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
96%

Na es akkor meg paran megsertodnek ram, amikor azt mondom hogy az egyetemeken is egyre tobb a nem odavalo hulladek, aki csak azert jarhat oda mert a szulei addig is etettek es nem szorul ra hogy lemondjon rola, de elhivatottsag es esz az nulla... :D

Erdekesek lehetnek. En az ilyenekkel szoba sem allnek. Nem tudom hogy milyen egyetemre vesznek fel ilyen viselkedeszavaros ertelmi fogyatekosokat - bar ez most serto a fogyatekos emberek szamara, akikbe tobb erzes szorult. Rohogj rajtuk vagy eszre se vedd oket.

2014. okt. 28. 19:21
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért bántjátok a kérdezőt? Ha odáig fajulna a dolog hogy már tönkre akarják tenni a kapcsolatot, akkor egy idő után engem is zavarna a dolog. Szerintem rosszindulatból csinálták, de tulajdonképpen szerintem semmi közük sincs a te magánéletedhez. Mikor végigolvastam én is elgondolkodtam hogy ilyen hülyéket is felvesznek az egyetemre? (Nem rád értem kérdező)
2014. okt. 28. 19:27
 13/30 anonim ***** válasza:
65%
Igen, ennyire alacsony a magyar felsőoktatás színvonala. Egytizedére kéne csökkenteni a felvettek számát, és még a diploma értéke is visszajönne. Most boldog-boldogtalan diplomásan árulj a burgert a mekiben, vagy takarít egy német kórház vécéjében....
2014. okt. 28. 19:37
 14/30 anonim ***** válasza:
56%

Gyerekek, itt nagyon sürgősen be kellene záratni a diplomagyárakat és töredékére csökkenteni a felvehető hallgatók létszámát.

Ja, meg vagy 15 kamu szakot teljesen megszüntetni...

2014. okt. 28. 19:45
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
nem akarom elhinni, hogy ez egyetem, ilyen nincs
2014. okt. 28. 19:46
 16/30 A kérdező kommentje:

Sajnos van ilyen az egyetemen is.

18 évesek, szinte még gyerekek, azzal telik a hétvégéjük, hogy egy buliban föld alá isszák magukat.

Nem egyszer megesett, hogy nem jöttek be órára, mert olyan másnaposak voltak.

Engem nem értem, miért kell minősíteni. Hallgattam rájuk? Nem. Kiálltam magamért? Igen.

De szerintem írtam, hogy ez nem tegnap volt, hanem még egyetemen.

2014. okt. 28. 19:55
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Abbol kiindulva, hogy en a jogin talalkoztam egy olyan gyerekkel akitol szinte menekulnom kellett, mert akkora egy perverz allat volt, en mar ezen nem csodalkozom. Ime a pelda , hogy az egyetem egyben az unitelligensek bolcsoje is.

Amugy miert nem vedted meg magad? Olyan nincs , hogy vki(k) ilyet csinalnak. Az elejen le kellett volna allitanod oket. A baratod meg, helyre is rakhatta volna oket...

2014. okt. 28. 19:58
 18/30 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom hogy a 13 - ast miert pontoztak le, teljesen igaza van. Nyilvan az olyanok sertodnek meg ezeken a kijelenteseken, akik szinten egyetemre jarnak es nem all elottuk nagy jovo. Akinek nincs konkret elkepzelese, az egyaltalan minek megy egyetemre? (Ja, tudom, mert manapsag ez a meno.) Ismerek ilyet es nem tudom felfogni. Ezert nincs ertelme evekig egyetemre jarni es ITT van a problema, ezert jelentkezhet boldog - boldogtalan. Es sajnos sok kepessegei szerint oda nem valo is... Sajnos ez is divat lett es sokan csak ezert jelentkeznek, nem elhivatottsagbol. Beloluk lesz a diplomas wc pucolo, akinek a diplomaja es a "tudasa" nem kell sehova.
2014. okt. 28. 20:00
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
nekem csak 1 kérdésem van... ez a történet ha jól számolom minimum 4-5 éves... komolyan azóta ezen kattog az agyad hogy mi miért történt????
2014. okt. 28. 20:08
 20/30 A kérdező kommentje:

Nem. A történet egy éves. Csak máshová jelentkeztem suliba aztán. (nem miattuk)

De ha 4-5 éves lenne, akkor sem értem, miért baj, ha megkérdezem mások véleményét

2014. okt. 28. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!