Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fenyegetőztek, hogy szakítsunk?
Amikor elkezdtem az egyetemet, távkapcsolatban voltam a barátommal. A csoporttársakkal először téma volt, kinek van barátja, mióta, meg hasonlók. Eleinte nem volt semmi bajuk, majd két héttel később mind a négy lány, mint az idegbetegek, elkezdtek zsarolni, hogy azonnal szakítanunk kell. Mindnek volt kapcsolata.
A csajok addig bántottak, hogy kamu a barátom, nem is létezik, hogy megmondtam nekik, maradjanak koliban hétvégére, ugyanis eljön hozzám látogatóba. (Két hetente jártunk egymáshoz felváltva)
Erre az egyik csaj hisztis pitsa üzemmódba váltott, sikítozni és üvöltözni kezdett mindenki előtt az iskola folyosóján, hogy hazug disznó vagyok, nincs is barátom.
Mikor kérdeztem, mi bajuk, olyanokat kaptam, hogy úgyis szétmegyünk, úgyis megcsal meg hasonló baromságok.
Mert hogy egy magyar lánynak egy külföldi sráccal nem lehet kapcsolata, hülyeség.
Odáig fajult, hogy aljas dolgokat írogattak nekem chaten, suliban nem beszéltek velem, arra akartak rávenni, hogy csaljam meg a barátom, majd mikor nemet mondtam, kitalálták, hogy ráírnak chaten, hogy csalom meg hasonlók.
A barátom azóta a vőlegényem, nyáron esküszünk.
Miért akarták, hogy szakítsunk?
Na es akkor meg paran megsertodnek ram, amikor azt mondom hogy az egyetemeken is egyre tobb a nem odavalo hulladek, aki csak azert jarhat oda mert a szulei addig is etettek es nem szorul ra hogy lemondjon rola, de elhivatottsag es esz az nulla... :D
Erdekesek lehetnek. En az ilyenekkel szoba sem allnek. Nem tudom hogy milyen egyetemre vesznek fel ilyen viselkedeszavaros ertelmi fogyatekosokat - bar ez most serto a fogyatekos emberek szamara, akikbe tobb erzes szorult. Rohogj rajtuk vagy eszre se vedd oket.
Gyerekek, itt nagyon sürgősen be kellene záratni a diplomagyárakat és töredékére csökkenteni a felvehető hallgatók létszámát.
Ja, meg vagy 15 kamu szakot teljesen megszüntetni...
Sajnos van ilyen az egyetemen is.
18 évesek, szinte még gyerekek, azzal telik a hétvégéjük, hogy egy buliban föld alá isszák magukat.
Nem egyszer megesett, hogy nem jöttek be órára, mert olyan másnaposak voltak.
Engem nem értem, miért kell minősíteni. Hallgattam rájuk? Nem. Kiálltam magamért? Igen.
De szerintem írtam, hogy ez nem tegnap volt, hanem még egyetemen.
Abbol kiindulva, hogy en a jogin talalkoztam egy olyan gyerekkel akitol szinte menekulnom kellett, mert akkora egy perverz allat volt, en mar ezen nem csodalkozom. Ime a pelda , hogy az egyetem egyben az unitelligensek bolcsoje is.
Amugy miert nem vedted meg magad? Olyan nincs , hogy vki(k) ilyet csinalnak. Az elejen le kellett volna allitanod oket. A baratod meg, helyre is rakhatta volna oket...
Nem. A történet egy éves. Csak máshová jelentkeztem suliba aztán. (nem miattuk)
De ha 4-5 éves lenne, akkor sem értem, miért baj, ha megkérdezem mások véleményét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!