Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért fenyegetőztek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fenyegetőztek, hogy szakítsunk?

Figyelt kérdés

Amikor elkezdtem az egyetemet, távkapcsolatban voltam a barátommal. A csoporttársakkal először téma volt, kinek van barátja, mióta, meg hasonlók. Eleinte nem volt semmi bajuk, majd két héttel később mind a négy lány, mint az idegbetegek, elkezdtek zsarolni, hogy azonnal szakítanunk kell. Mindnek volt kapcsolata.

A csajok addig bántottak, hogy kamu a barátom, nem is létezik, hogy megmondtam nekik, maradjanak koliban hétvégére, ugyanis eljön hozzám látogatóba. (Két hetente jártunk egymáshoz felváltva)

Erre az egyik csaj hisztis pitsa üzemmódba váltott, sikítozni és üvöltözni kezdett mindenki előtt az iskola folyosóján, hogy hazug disznó vagyok, nincs is barátom.

Mikor kérdeztem, mi bajuk, olyanokat kaptam, hogy úgyis szétmegyünk, úgyis megcsal meg hasonló baromságok.

Mert hogy egy magyar lánynak egy külföldi sráccal nem lehet kapcsolata, hülyeség.

Odáig fajult, hogy aljas dolgokat írogattak nekem chaten, suliban nem beszéltek velem, arra akartak rávenni, hogy csaljam meg a barátom, majd mikor nemet mondtam, kitalálták, hogy ráírnak chaten, hogy csalom meg hasonlók.

A barátom azóta a vőlegényem, nyáron esküszünk.

Miért akarták, hogy szakítsunk?

2014. okt. 28. 18:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
33%

Azért kapsz ilyen válaszokat, mert a kérdésed végéről szinte dudálva hiányzik, hogy "12/L".

Milyen kérdés ez, hogy kb. egy éve négy lány miért nem hitte el, hogy van barátod? Ez szerinted egy értelmes, felnőtt nőre vall?

2014. okt. 28. 20:29
 22/30 A kérdező kommentje:

Hol írtam, hogy én nem hittem el, hogy van barátom?!

Azt írtam, ők nem hitték el, pedig beszéltek vele Fb-n is.

És folyton bántottak meg zaklattak emiatt

2014. okt. 28. 20:38
 23/30 A kérdező kommentje:

jah, bocsi, elnéztem

Milyen kérdés, milyen kérdés. Olyan, hogy számomra az ilyen fokú hülyeség már elfogadhatatlan, amit lelejtettek.

2014. okt. 28. 20:39
 24/30 anonim ***** válasza:
44%
Egyáltalán mi értelme van azzal hencegni az iskolatársaidnak,hogy neked barátod van? Szerinted ez rájuk tartozik? Egy normális ember nem fogja a magánéletét illetékteleneknek firtatni és legfőképpen bizonygatni,hogy ők elhiggyék. A korodhoz képest nagyon gyerekes vagy.
2014. okt. 28. 21:14
 25/30 A kérdező kommentje:

Megkérdezték, van e barátom. Ennyi volt. Most tagadjam le?

A többi infót Fb-n is látták. (hol lakik, honnan származik, mióta együtt, mi a foglalkozása)

2014. okt. 28. 21:17
 26/30 anonim ***** válasza:
17%

buta voltál és belementél a játékukba azzal, hogy bizonyításképp bemutattad őket a barátodnak

az első félév elején megkaptam én is 3 sráctól a külsőm miatt, hogy biztos nincs barátom, de tojtam bele, mit mondanak, hiszen ez egyetem, közük nincs hozzám, nem tartozok nekik semmivel

2014. okt. 28. 21:19
 27/30 A kérdező kommentje:

Nem mutattam be őket a barátomnak. Honnan szedtek ilyeneket?

Csak kint van Facebook-on hogy kapcsolatban xy-nal. Ennyi.

2014. okt. 28. 21:21
 28/30 anonim ***** válasza:

"A csajok addig bántottak, hogy kamu a barátom, nem is létezik, hogy megmondtam nekik, maradjanak koliban hétvégére, ugyanis eljön hozzám látogatóba. (Két hetente jártunk egymáshoz felváltva) "

ezt te írtad

akkor legközelebb írj érhetőbben

biztos, hogy egyetemre jársz?

2014. okt. 28. 22:24
 29/30 A kérdező kommentje:

Most épp nem járok, de jártam is meg fogok is.

Egy szóval sem mondtam, hogy ők maradtak is.

2014. okt. 28. 22:42
 30/30 anonim válasza:
Szerintem csak egyszerűen irigykedtek hogy van barátod nekik meg kamu van. :D
2014. nov. 1. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!