Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi megcsalás, szakítsunk?
Boldog házasság, 1 gyerek, stb. Kb 5 éve egyszer megcsalt a párom, most derült ki. Ti mit tennétek, válás, vagy ne törődjek vele?
Ha akkor derült volna ki, mit tettetek volna? Szakítás vagy sem? Mi a különbség?
Én nem tudnék benne bízni ezek után, mi a garancia rá,hogy tényleg csak egyszer csalt meg?
Én nagyon elítélem a megcsalást,de úgy vagyok vele,hogyha már megtörtént inkább legyen őszinte,mondja el.Ha így utólag derül ki véletlenül,akkor egészen biztosan nem maradnék vele.
Aki szeret és tisztel,az ha meg is csal ,legalább elmondja.
Idővel ki fog derülni, hogy túl tudsz-e ezen lépni, vagy elveszett a bizalom, és többé nem tudsz rá ugyanúgy nézni.
Könnyebb azt mondani, hogy nem történt semmi, és a gyerek miatt együtt maradtok, mint megcsinálni. Nem mindenki tudja elfelejteni, hogy a párja megcsalta, és gyanakvóvá válik, elkezd féltékenykedni, stb. A végén mindenképp rámegy a kapcsolat.
"Aki szeret és tisztel,az ha meg is csal ,legalább elmondja." Ez egy nagy baromság, már elnézést. Aki szeret és tisztel, az nem akar fájdalmat okozni. És ha már úgy alakult, hogy egy alkoholmámoros buliban félrelépett, legkevesebb, amit tehet, hogy nem dörgöli az orrod alá.
Nem hiszem, hogy volt más is, így utólag emlékszem is, hogy egyik napról a másikra antialkoholista lett. Na ez azután a legénzbúcsú után volt, amikor megesett a dolog. Azt hittem egyszerúen sokat ivott, most már tudom miért nem iszik többet.
Úgy tudtam meg, hogy egy jóakaró haverja, rávette, hogy vallja be, mert az a "tisztességes". Hát jobb lett volna, ha tartja a száját.
Az alkohol csak a löketet adja. Meg akarta tenni, és a pia segített bátorságot adni.
Hagyd el! Képzeld csak el ahogy nagyokat nyögdécselve ugrál más farkán. Képzeld csak el, ahogy jóízűen a hátsójába markolnak és tolják.
Undorító nem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!