Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm. Egyszerűen nem bírom feldolgozni?
Szereted őt és ezért nem bírod elviselni, annyira fáj. :(
Két dolgot tehetsz:
A. Megbocsátasz, de együttlétekkor folyton ez fog a fejedben járni, nem lesz már az igazi és aki egyszer megcsalt, az esélyes, hogy később is meg fog egy gyenge pillanatában, szóval ezen is idegeskedsz
B.Szakítasz vele, hónapokig bánkódsz, szenvedsz, úgy érzed, megszakad a szíved nélküle, majd idővel ez az érzés halványul, elkezdesz nyitni mások felé, megszeretsz valakit, akivel tiszta lappal indulsz és talán ő olyan lesz, aki sosem csal majd meg
"neki csak én vagyok ebben a városban, de most ezt is elveszíti,"
Ó, ne félj ettől, nem csak te vagy neki. Látod, azin nyomban talált valaki mást magának. Én nem aggódnék emiatt.
'És elhiszem, hogy megbánta.."
De fél pillanatig se gondold azt, hogy azért bánta meg, mert neked fájdalmat okozott, hanem azért, mert bizonytalan lett a jövöje.
Gondolom az unatkozó ismerősnek nem kellene állandóra, máskülönben oda men volna. (illetve az sem lepne meg, hogy amikor hazamentél, őt kereste volna először, csak lepattintotta)
Tudom hogy szar, meg szenvedsz, sőt, szenvedni is fogsz, de szerintem nem kellene engedned a csajnak. Ezt a mérget nem lehet lenyelni. 5 év mulva sem. Minden vitás szituációban elő fog bukkanni.Bár szerény véleményem szerint ha megbocsájtasz, akkor pár hónap mulva megint félrekefél, csak sumákban. Illetve az érdekelne még, hogy magától mondta e el, vagy faggatásra
Dobd ki a francba...Ne sírj.Legyél tökös.A legutóbbi exem ugy b😃asztam ki mint a sz😃art.Pedig szerettem.De mivel nem volt hűséges ezért kuka.Szedd össze magad.Megalázott,megcsalt,elárult.Gondolod hogy gondolt rád amikor megfogta a másikét vagy amikor bekapta?Akkor gondolt rád hogy amikor bele élvezett a srác?Max csak annyit hogy te jobb vagy a szeretőnél.Azért táncol vissza.Ez tervezett volt.Hisz mondta hogy elmegy az ismerőséhez.Gondolom letusolt kicsipte magát...
Szóval ne bánkodj han dobd ki.Menj igyál egyet vagy többet a haverokkal és lépj túl rajta.Az erő legyen veled.
Én 1,5év kapcsolat után egészen biztosan nem maradnék vele.
Ha 20 év házasság után,közös házzal,gyerekekkel megcsal 1x, akkor azt még lehet el tudnám nézni,de biztosan nagyon rosszul esne és nagyon bizalmatlan lennék felé utána.
De ti még nem régóta vagytok együtt, nem sok minden köt össze titeket, szerintem ne maradj vele.
Semmilyen mentség nincs rá,hogy lefeküdt a sráccal. Végig tudta,hogy te vagy neki,mégis lefeküdtek.Ha egy csepp lelkiismeret van benne,akkor már egy csók után elrohant volna , de ő nem, le is feküdtek rendesen.
Nem tisztel,nem szeret eléggé ezek alapján.
Persze az is valami,hogy bevallotta. De akkor is megtörtént. Én elengedném és megköszönném,hogy őszinte volt legalább.
Fogsz még más nőt találni,akit ugyanúgy,vagy jobban tudsz szeretni.
Persze felőlem vele maradhatsz, de gondolom 27 évesen már előbb utóbb szeretnél megházasodni,esetleg gyereket vállalni.Képes lennél ezt a barátnőddel,azok után,hogy megcsalt?
1,5 év kapcsolat még lófing, kár több időt pazarolnod rá, nincsen semmilyen mentség a tettére.És nincs rá garancia,hogy többet nem fordul elő.Sőt.
Sok erőt kívánok hozzá..De hidd el,én is mentem keresztül hasonlón, idővel jobb lesz. A szakítás utáni hetek/hónapok tényleg borzasztóak,de 1 év múlva már másképp fogod látni a helyzetet(lehet akkora már lesz is valakid)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!