Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm. Egyszerűen nem bírom feldolgozni?
(én vagyok akinek hosszú választ írtál)
Figyelj,ha annyira veled akar lenni,meg nem bírná ezt....hát meg sem tette volna.Én is voltam rohadt labilis,és igen voltam olyan helyzetben,hogy mellettem ült egy hímnemű egyed aki végre meghallgatott a páromon kívül,el akarta csavarnia fejecském egy éjszakára ....de kategorikusan otthagytam. Mert ha baj is van és szeretem a párom nem teszem meg,sőt meg sem fordul a fejemben!!!De úgy általában is,bármilyen nagy probléma lenne próbálnám megbeszélni,ha pedig annyira rossz lenne elhagynám de meg sose csalnék senkit mert ezzel magam is minősíteném....
Őszintén,szerintem azért van ennyire összetörve az exed mert most jött rá,hogy a biztonságot nyújtó kezed már nincs ott.
Ha azt akarod,hogy könnyebb legyen kérd meg,hogy x ideig hagyjon békén minden formában,hogy átgondolhasd,letisztázhasd magadban.
És őszintén ha vissza is fogadnád....szerintem igazán bízni már sosem tudnál benne.
Másrészt ha ez az egész megtörténhetett,és írásod alapján nem vetted észre hogy baj lenne köztetek...persze nem vetted észre mert ő nem volt őszinte,és talán magának sem tudta bevallani,hogy valami nem jó neki melletted. Nem azt mondom hogy nem szeretett vagy akármi,de igen is itt volt valami őszintétlen dolog őbenne amiért ez megtörténhetett.
Nem is értem,volt nagyon rossz kapcsolatom,hosszú kapcsolat (5év) amiben a szex is nagyon ritka lett és mégsem mentem félre nem csak az akkori páromért de még önmagam miatt se.
Szerintem te tudod,hogy vége de sajnálod...meg nem tudnál ugyan úgy tekinteni rá már többé...de most a józan eszedre kellene hallgatni ha döntesz akármiben is....a fájdalom meg elmúlik és az élet megy tovább.Szerintem ne adj neki lehetőséget arra,hogy még nagyobb csalódást okozzon,vagy a nem is okozna,arra ne adj lehetőséget önmagadnak,hogy folyton azon őrlődj,őszinték e az érzései irántad,vagy csak a szeretet,a biztonság,a megszokás tartja melletted...
Oké baromi nehéz neked és hidd el át tudom érezni de épp ezért tapasztalatból mondom,jobb lesz....
Nem te vagy az első, sem az utoso.
Nekem ugyan ez volt, szerintem minden egyes szó ... pl...szeretlek örökkön -örökké, 100 SMS /nap, bla... bka... hazugság a nők egy része NAGYON NAGY színész.
Beismerem hogy ferfiban is van rossz, szó... kitartás nekem 2ev után sem ment a felejtés,:( főleg mert néha látom öt úgy hogy mesze lakik és már Facebookon se járok.
Egy tanács ami nagyon jó... ha van más úgy könnyebb felejteni :)
Ezen ne is agyalj, ez csak rajta múlt, az ő döntése volt, nem másé. Mindenkinek vállalni kell a felelősséget a saját tetteiért!
Mi az, hogy ha megtiltod? Nem tilthatsz meg neki semmit, vagy ha megteszed, akkor meg azért lettél volna te a szar, mert milyen dolog az, hogy te határozod meg neki, hogy mikor mit csinálhat? Hol van ebben a kapcsolatban az egyenrangúság? Hogy tudsz rá nőként, partnerként nézni ha neked kell helyette dönteni, felelősséget vállalni és megmondani mit csinálhat és mit nem? Ez inkább olyan mintha gyereked lenne, ez nem nő, ez egy éretlen kislány. Szerintem nagyon kiábrándító az egész.
Most is csak mentegetni próbálod őt. Felnőtt ember, azt csinál amit akar, tudatában van annak amit tesz.
Szerintem nem igazán szeret téged, inkább egyfajta biztonságot nyújtasz neki. Téged ismer, számíthat rád mint egy jó barátra. Részéről ez már nem szerelem.
Ha megtiltod neki a találkákat, akkor még neki állt volna feljebb hogy ő csak "barátkozni" akar. Ha nem vele akkor mással megtette volna hidd el. Ez nála időzített bomba volt. Én nem bocsátanék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!