Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm. Egyszerűen nem bírom feldolgozni?
Na jó, rajtad nem lehet segíteni. Csak sírsz, lépni nem fogsz.
Most mondom, mi lesz: megbocsájtasz a ribinek, aki amint nyeregben érzi magat, újra elmegy más kolbászokat szopogatni. Te meg mentegesd, hogy nem úgy van az.
Kis érző lélek...
De nem hagyod magára, értsd meg! ahogy leakasztotta csütörtökön a csávót, úgy majd leakasztja újra, vagy valaki mást. Unatkozott... jóságos ég!
Normális férfinak tűnsz, és az ilyen nőszemélyek tehetnek arról, hogy a következő kapcsolatodban, egy normális nőnél az irreális féltékenykedéseddel teszed tönkre, ami amúgy jó volna...
Bármennyire is nehéz, neked keményen és határozottan el kell utasítanod a lányt, nem még te vigasztalgasd? Érzelmileg manipulál, zsarol ezzel, hogy csak a közeledben akar lenni, és ott fagyoskodik a házad előtt...
Minél előbb lepattintod, annál gyorsabban túl leszel rajta. Sok erő kell, de nem lehetetlen. Kitartást!
26L
Minimum egy barátja van neki, akinél akkor vigasztalódott, amikor te nem értél rá. Egyszer már kihúzta őt a bajból, megteszi még egyszer. Szedd össze magad. Mind tudjuk, hogy milyen nehéz most neked, ha most még nem tudsz vele szakítani, akkor gondolkodj rajta még pár napig, de a jövőd szempontjából meg kell ezt tenned. A méltóságodról van szó.
Olvasd vissza a korábbi válaszokat, te nem ugyanezeket tanácsolnád mondjuk a testvérednek vagy egy barátodnak hasonló helyzetben? Dehogynem.
Köszönöm a válaszokat. Tegnap történt egy olyan helyzet, amire nem számítottam. A következő háttértörténetet kell tudni: Apukám szerzett a suliban egy 8 órás munkát a barátnőmnek. Úgy beszéltük meg, hogy azért az elején ne hangoztassa, hogy ismeri apát és engem, mivel azt szerettük volna, hogy saját magáért szeretik meg és nem azért jópofiznak vele, mert ismeri a főnököt. Persze később kiderül úgy is, hogy milyen viszonyban áll apával, ezt soha sem akartuk eltitkolni. Erre a barátnőm (vagy volt barátnőm) anyja tegnap este felhív, hogy én mit képzelek, szégyellem az ő családját és a lányát, mivel falusiak és sokkal szegényebb körülmények között élnek. Na itt betelt a pohár és kedvesen de határozottan kiosztottam, hogy ez nem így van, ne beszéljen be olyanokat, ami nincs is. Ugyanis tudni kell, hogy az anyukája szerintem saját magukat szégyelli, amiért nem tud úgy a lányának segíteni, ahogyan mi segítettünk. Anyukája depressziós és kisebbségi komplexusa van. Ez mondjuk engem eddig nem érdekelt, mert távol van és nem sok vizet zavart, de amikor a hátam mögött elkezdenek költeni, na azon kiakadtam. Sose jó semmi se az anyjának: amíg a nővére itt lakott a városban a pasijánál, addig barátnőm is velük lakott. Aztán a nővére elhagyta a hapsiját, így barátnőmnek is el kellett onnan mennie, az anyja folyamatosan lökte neki a szöveget. Megoldottuk, 1 hónapot nálunk lakott mert segíteni akartam. Utána az volt a baja az anyjának, hogy miért nálunk lakik, keressen albérletet. Kerestünk neki albérletet. Most meg az a baj, hogy miért albérletben lakik, csak elszórja a pénzt a rezsire. Egyszerűen semmi se jó annak nőnek. Mondjuk engem nem zavart eddig sem, hogy ilyen az anyja, leszarom, csak azon húztam fel magamat, hogy felhívott és elkezdett kiosztani úgy, hogy fingja sincs semmiről.
Másik példa: barátnőmnek nem volt munkája, persze megértettem, hogy az anyja löki a szöveget, hogy keressen valamit. Elég nehezen, de kezdetnek talált egy 4 órás melót, jobb mint a semmi. Persze az anyja nem hagyta annyiban, folyamatosan lökte a szöveget, hogy 8 órásat keressen. Mi is tudtuk jól, rajta voltunk a dolgon. Na ekkor apa szerzett neki egy 8 órás munkát, amit még szeret is, és akkor meg ahelyett, hogy megköszönné az anyja, kioszt, hogy mi szégyelljük a lányát a munkahelyen? Félre értés ne essék, nem azért csináltuk, mert köszönetet várunk. De ha akar valamit mondani, akkor ne kiosszon már, hanem inkább köszönje meg. De neki ez sem jó. A nő azt akarja, hogy a lánya hazamenjen és velük legyen. Csakhogy ha figyelembe venné kicsit is a lányát, akkor inkább azt nézné, hogy ott falun neki nincsenek lehetőségei. Csodálkozik, hogy a lánya nem szeretne hazamenni, hogy ha otthon folyamatosan az osztást kapja, ahelyett, hogy lelkileg támogatná és néha dicsérné? Ezeket még nem mondtam el az anyjának, de ha legközelebb felhív, mert megtudja, hogy mi a jelenlegi állás köztem meg a lánya között, és elkezd hibáztatni, akkor mind a fejéhez fogom ezeket vágni. Térjen már észhez, elüldözi a lányát, de fel sem fogja. Csak el akarom kerülni, hogy ennyire kiosszam, mert ha ezt így mind elmondanám neki, akkor lányára zúdítana mindent és ő szívná meg, azt meg nem akarom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!