Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm. Egyszerűen nem bírom feldolgozni?
"Igen, csak vagyok olyan hülye, hogy még ezek után is próbálnám, mert valahogy mindig látok esélyt. Pedig már nem szabadna:("
Itt esélyt max.arra láthatsz, hogy újra és újra palira venne kérdező.Ördögi kör, és sosem lenne vége, ha újra összejönnél vele.Mindig úgy van, hogy ígéretek, ígéretek hátán, amik sosem lesznek betartva hosszabb távon.Fogadd el, hogy nincs jövője ennek a kapcsolatnak ezzel a nővel.Jobban jársz.
Sziasztok!
Kiváncsi lennék, hogy alakult a dolog a pároddal.
Kibékültetek?
Én csak azt a tanácsot tudom neked adni, hogy csakis magadra hallgass.
Itt mindenki csak kívülállóként tud hozzászólni a témához, de te vagy benne, te élted át....
Tedd azt, amit a szíved diktál.
Ha nem tudsz élni nélküle, akkor legyél vele!!!!
Senkire se hallgass aki le akar beszélni.
Megbocsájtani pedig csak az igazán bölcs emberek tudnak :)
Szia!
Megbocsátani megbocsátottam, még együtt voltunk 1 évet, aztán szakítottunk végleg. Nem működött. Kutyából nem lesz szalonna. Sajna igaz, hogy ha valaki megcsal, akkor nem szeret téged úgy, ahogyan kellene és emiatt nincs is értelme folytatni a kapcsolatot. Nagy érvágás volt ez nekem, december óta nem vagyunk együtt. Azóta már kezdek kijönni a gödörből:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!