Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm. Egyszerűen nem bírom feldolgozni?
Figyelj, engem szilveszter este hagyott ott a menyasszonyom 9 év után... elhiheted, hogy nekem sem könnyebb.
Azt tudom ajánlani, mint a többiek: hagyjad a csajt, aki egyszer megcsalt, az máskor is meg tud csalni, és benned mindig ott lesz ez az érzés. Arról nem beszélve, hogy a bizalom megingott, már pedig a kapcsolat alapja a bizalom...
Ismerkedj, szórakozz, próbáld elterelni a gondolataidat!
Neked kell dönteni,de szerintem látod a kommenteken,hogy nem sokan bocsátanának meg neki.
Gondold át,esetleg kérd ki a családod/barátaid véleményét is(akikben megbízol).
"egyedül volt, hiányoztam neki, nem tudta mit csinál, csak megtörtént"
Hát no komment..Gondolom felnőtt nő,tisztában volt vele mit tesz. Ilyen dolgok nem történnek meg csak úgy,ha ő nem akarja. Sajnálom,de ez az igazság.
Ilyen kamu duma után én az életben nem tudnék benne megbízni. Sokan kitartanak egymás mellett távkapcsolatban is, nálad meg úgy nem bírta ki,hogy rendszeresen találkoztok(a megcsalás utáni nap is találkoztatok,ha jól értem).
egyébként ha egyedül volt és hiányoztál neki,akkor írhatott volna,vagy felhívhatott volna,hogy kicsit beszélgessetek..esetleg eléd mehetett volna a munkába,hogy minél előbb lásson.. ezer megoldás lehetett volna,ahellyett hogy átmegy egy másik pasihoz és megdugatja magát. sajnálom ,ha durva így hallani, nem megbántani akarlak,csak felnyitni a szemed,hogy miért ne bocsáss meg.
Ez már érzelmi manipuláció. A nő el akarja érni, hogy Te érezd még rosszul magad a megcsalását követően. Elért a célját, mert szereted és ezt tudja is, jelen pillanatban pedig remekül keveri a kártyákat. Te dolgoztál, Ő megcsalt, majd szerelmet vall és érzelmi nyomást gyakorol rád...
Kívülállóként mondom, ennek csúnya vége lesz: de ne maradt valakivel szánalomból, sajnálatból, fenyegetés vagy érzelmi nyomás miatt. Pláne ne ha szereted, mert Ő szemközt köpött a viselkedésével (és nem csak a megcsalásra célzok, hanem a műsorára, amit azután is csinált)
A másfél év pontosan az az időszak, ami alatt lebomlanak a szerelemért felelős hormonok. Ilyenkor már nem elég a szerelem ahhoz, hogy fennmaradjon az ideális kapcsolat. Ilyenkor már tenni kell érte. Napi szinten ápolni és vigyázni rá. Férfiként meg kell adni a nőnek, hogy valóban nőnek tudja érezni magát mellettünk, ,s nekünk is illő megkapnunk a nőtől, hogy az élet minden területén partnerünk tud lenni.
Persze lehet átkozódni, el lehet szidni mindenféle lotyónak a nőt, de attól még nem fog benőni a fejünk lágya, és ha nem tanulunk az esetből, a legközelebbi partnerünk is meg fog csalni. A hűség ugyanis nem tulajdonság, hanem állapot, és ezt az állapotot fenn kell tudni tartani. Nekem a partneremben, a parteremnek bennem. Így működik egy jó párkapcsolat. Nincs hátradőlés, nincs lazsálás. Ha boldog akarok lenni, ahhoz boldoggá kell tennem a társamat. Ha erre képtelen vagyok, nincs okom, vagy jogom csodálkozni, ha megcsal.
Ezt persze a fiatalok gyomra nem veszi be, és ilyenkor a béka segge alá szoktak lepontozni. Ne fogjátok vissza magatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!