Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom meg csalt 9 hónap után. Hogyan felejthetném el? De ő persze küzd, hogy ne szakítsunk.
El fogod tudni felejteni,az idő neked dolgozik.
Mikor vágyakozol utána,vedd sorba a hibáit.
Átvert, hazudott,megcsalt...
Aztán mikor a végére értél,tedd fel a kérdést :ilyen embert akarok magam mellé?
Nyugalom,idővel jobb lesz.
Jó, azért akkora tragédia nem történt.
Forró fejjel nem érdemes szakítani erre már én is rájöttem meg előbb-utóbb meg szokták egymást csalni az emberek összességében szerintem olyan 60-70%-ban (nők és férfiak is beleszámítva, kapcsolatonként némi átfedéssel).
Csak ugye ezeknek nagy többsége nem derül ki vagy elnéznek mellette, de úgy vélem tényleg kevés az olyan hosszabb, 5 év feletti kapcsolat ahol nem történik megcsalás egyik részről sem, pláne 30 felett.
Idővel elfelejted a dolgot, most még nehéz lesz.
(na már várom a 0-t amiért nem ítéltem el a dolgot reflexből és szidtam a barátodat mint a bokrot)
3#
Közeleg a kapcsolatomban a 4 év. Nem volt semmi megcsalás és nem is lesz.
Aki meg egyszer megcsalja a másikat az megteheti még egyszer. A bizalom már nem áll stabil lábakon és a féltékenységnek is lesz ereje.
Osztálytársnőmet csalta meg a barátja kétszer, mindkét alkalomkor megbocsátotta neki egy idő után. Majd mikor látta csókolózni mással azt mondta nem várom meg a harmadik alkalmat és szakított végleg. Azóta 2 éve van egy barátja aki soha még más fele sem nézett.
Nem tudom mit érezhetsz, de én annyira szerelmes vagyok ha engem megcsalna a barátom az életem is tönkre menne. Nem tudnék már a karrieremre sem koncentrálni, vagy mint egy gép csak a tanulásba és a munkába vetném magam. Én még egy ilyen fiút a föld alól sem tudnék elő ásni. De tudom, hogy ez nem fog bekövetkezni.
Rajtad áll, hogy megbocsájtod-e. Az iga, hogy sok kapcsolat van amiben már volt megcsalás és házasság is született belőle, az emberek meg tudnak változni, de néha jobb otthagyni (osztálytársnőm példája).
Ami biztos, most tereld el a gondolataidat valami mással. Az a lényeg, hogy hosszabb időre ne kerülj unatkozó helyzetbe, mert egyből eszedbe fog jutni és elkezdesz pityeregni miatta.
De ha meg is tudnál bocsájtani előtte mindenképp úgymond bűnhődjön meg rendesen.
6#
Téged csaltak már meg? Szerintem elviselhetetlen érzés, már semmi sem lesz ugyan olyan szép a pároddal mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!