Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook kérdés: 3 hónap után tényleg nagy kérés hogy kitegyük, kapcsolatban vagyunk?
Kb. másfél hónapja rendszeresen itt alszik, eszik, egy ideje kulcsa van a lakáshoz.
Ma szakítottunk. Ugyanis többszöri kérésre se tudja kiírni, hogy foglalt.
Csak nekem gyanús, hogy 1. van vkije, 2. ismerkedik facen? Eleve: miért kell kérni?
Eddig még csak közös képünk sincs.
33N/31F
Remélem nem komoly a kérdés.
Felnőtt fejjel tényleg ennyire komoly dolog ez a facebook kapcsolati státusz ?
Elég nagy gond,hogy egyesek (sokan) a fészbukos kapcsolati,vagy nem kapcsolati dolgokkal vannak elfoglalva.
Egy jó tanács:Ne neten éljétek a magánéleteteket.Sokan bele esnek ebbe a hibába.
Ez kb nagyjából majdnem akkora megagagyiság,mint mikor egy pár szakít és hónapokkal/évekkel később is nézik egymás üzenőfalát...(nyomoznak egymás után.)
Én ezért sem használok facebookot...
Nekem tök mindegy. Mikor regisztráltam kapcsolatban voltam, sose változtattam rajta, pedig voltam egyedül is.
Tulajdonképpen miért lenne kötelessége kiírnia? Lehet, hogy két hónap múlva kirakta volna, ha nem b*cogatod állandóan. Vagy nem. A megcsalás nem ezen múlik.
Az is igaz, hogy nem etettem volna és kulcsot sem adok másfél hónap után.
"Ma szakítottunk. Ugyanis többszöri kérésre se tudja kiírni, hogy foglalt."
sírok a röhögéstől
Emiatt szakítottatok? Háháháháháháháhááááá
Nekünk már gyerekünk is van, mégsincs kint a facebookon semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!