Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook kérdés: 3 hónap után tényleg nagy kérés hogy kitegyük, kapcsolatban vagyunk?
Figyelt kérdés
Kb. másfél hónapja rendszeresen itt alszik, eszik, egy ideje kulcsa van a lakáshoz.
Ma szakítottunk. Ugyanis többszöri kérésre se tudja kiírni, hogy foglalt.
Csak nekem gyanús, hogy 1. van vkije, 2. ismerkedik facen? Eleve: miért kell kérni?
Eddig még csak közös képünk sincs.
33N/31F
2015. febr. 2. 12:30
12/15 anonim válasza:
Általában ez a kérdés azoknak fontos akiknek nem megfelelő az önértékelésük, és/vagy baromi féltékeny típusúak, ez a két probléma pedig nem életkorhoz köthető.
Szerintem kezdj el foglalkozni a féltékenységi és bizalmatlansági problémáiddal :)
13/15 anonim válasza:
Jesszus, most neked komolyan ez a mérvadó? Több mint 5 éve vagyok kapcsolatban, a facsén ezt egyikünk sem hírdeti, mégis kinek mi köze ehhez?? Talán még közös képünk sincs fenn, jaaaa biztos mert másfele kacsingat, persze... 30 fölött itt tartson vki, ehhez csak gratulálni tudok.
14/15 anonim válasza:
Nahát, micsoda tróger pasi! Azért ez mindennek a teteje! Az ilyennel nem csak simán szakítani kellene, hanem felnégyelni, karóba húzni, és pellengérre állítani. (Ebben a sorrendben.)
15/15 sippara válasza:
Szerintem keress egy tinit, agyban sokkal közelebb fogtok állni egymáshoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!