Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek miért látja azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért látja azt sok 18-30közti fiú hogy a nők egy pasiban legjobban a pénzét szeretik? És gondolják úgy hogy nekik esélyük sincs a lányoknál?

Figyelt kérdés

Elolvastam több kérdést is a témában több 100 hozzászólással.amiből az jött le hogy a nőket egyáltalán nem érdekli a pénz többen írták hogy nekik nem is kell gazdag pali.Nekik romantika kell meg személyiség ill. belső értékek.

Akkor ez a valóságban miért nem így van?

Na ezzel most elárultam hogy én is így látom.mármint úgy hogy a pénzen kívül a nőknek tényleg nem számít semmi.Nem érdekli őket hogy az adott pali jóképű-e vagy esetleg bunkó-e?Ha van pénz kocsi lakás összeállnak vele.

De mint mondtam a több100 válaszból az jött le hogy ez nem igaz és mi fiúk látjuk ezt így.

Mondjuk a válaszok többségét nők írták volt pár férfi válasz is...de abból meg az jött le hogy ők úgy látják hogy a pénz a lényeg egy kapcsolatban.

De ha ez nem így van akkor mégis miért látja ezt a fiúk 90 százaléka??????????????

Előre is köszi az értelmes válaszokat.

2010. ápr. 10. 09:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
50%

10:15-NEK: félreértettél, nekem a célom egy saját lakás, de azt vagy egyedül érem el vagy sehogy! sosem fogok annyira megbízni valakiben, hogy közösködjek lakásügyben, de ezt már kifejtettem délután... tehát ha lenne barátnőm esküvő is csak a lakásvásárlás után lenne, hogy ne közös "vagyon" legyek a kis lyuk. én tudom hogy soha nem fogom elhagyni másért, de azt nem tudhatom, hogy ő esetleg mikor fog megunni, és mást keresni helyettem!

addig marad az albérlet.

2010. ápr. 10. 19:49
 22/28 anonim ***** válasza:
70%
Látod, éppen erről beszéltem! Én például éppen ezért nem jönnék össze egy olyan pasival, akinek lakása van. :-D Nem szeretném azt, hogy ha 10-20 év után úgy dönt, hogy válni akar, egyszer csak az utcára kerüljek és 40 évesen kelljen azon agyalnom, hogy hol fogok élni és nem szeretném végig nézni, hogy abba a lakásba költözik a nálam 20 évvel fiatalabb tündérke, amit én rendeztem be és én csinosítgattam a két kezem munkájával. Mondjuk én teszek is érte, hogy ne így legyen. Együtt vettük a lakásunkat a párommal, együtt fizetjük a hitelét és ha valaha úgy alakul, hogy válni fogunk (bár egyelőre nem tervezünk ilyet), akkor szépen eladjuk majd és felezünk vagy egyikőnk kifizeti a másikat. Normális embereknél ez így szokás, nem az a cél, hogy kisemmizzék a másikat. De megértem a te álláspontodat is, mert sajnos sok példát látok arra, hogy válás után az asszony az utolsó bőrt is megpróbálja lehúzni a férjéről (többnyire az "én nevelem a gyereked" szöveg égisze alatt). Szomorú, hogy vannak ilyenek is. :-( Még mindig a 10:15-ös.
2010. ápr. 10. 20:02
 23/28 anonim ***** válasza:
50%
ráadásul egy átlag férfinál lúzerebb vagyok, tehát biztos hogy otthagynának. és pont ezért mert lúzerebb vagyok én nem hagynám ott az asszonyt :)
2010. ápr. 10. 20:14
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én fordítva látom, ha a saját ismeretségi körömből indulok ki.

Nálunk meg az a baj, hogy a férfiak 90%-a félrekúr, és más nőket hajkurász. Hm.

2010. ápr. 10. 20:24
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

20:02 Hát te is jól el vagy tévedve:

1. csak azért elszalasztanád álmaid pasiját, mert olyan szerencsés, hogy van lakása? elég butaság lenne (ennyi erővel ha komolyra fordul, elhadhatja, és vehettek egy közöset - például)

2. szerinted váláskor tényleg 50-50%? ébresztő!!! egy ügyes ügyvéd, és semmid nem marad (vagy mindent viszel)! akkor fele-fele, ha kulturemberek módjára meg tudtok egyezni, ami váláskor... hát az esetek többségébne nem működik

2010. ápr. 11. 13:16
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

kérdezőnek:

te ismered az összes férfit, és mindenkit megkérdeztél, így jött ki a 90%?

mert egyébként nem túl meggyőző állítás

2010. ápr. 11. 13:17
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 13:16-os! Képzeld, hogy én érzem magam annyira kultúrált embernek, hogy nem kezdenék el civakodni az anyagiakon egy esetleges válás esetén. Szeretem a férjemet és még ha meg is romlana a viszony köztünk és válásra kerülne a sor, akkor sem ártanék neki mert ő a gyermekem apja! Van annyi eszem, hogy a saját gyermekemnek okoznék azzal fájdalmat, ha az apjának az életét ellehetetlenítem, az utcára küldöm. Az meg, hogy olyan férfihoz nem mennék hozzá akinek lakása van, egyes egyedül az én dolgom. Egyébként meg ez a jelenlegi helyzetben már irreleváns, ugyanis megtaláltam az életem párját és 7 éve nagyon boldog vagyok vele. :-P
2010. ápr. 11. 18:19
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha a pénz mennyisége határozná meg az embert, akkor elmondhatom, hogy volt egy Valaki, és most van egy Senkim.

A Valakivel 3hónapig voltam együtt, ez alatt a 3hónap alatt majdnem átváltoztam valami üres fejű libává, aki csak azért jó, mert jól mutat a bömci első ülésén.

Egyre jobban nyomasztott a "csillogás".

A Senkimmel pedig boldog vagyok, neki nem fontos, hogy hibátlan sminkkel ébredjek mellette. Ha beszélgetni szeretnénk, akkor van közös témánk. Lehet vele tervezni a jövőt. Stbstbstb

Ha innen nézzük, volt egy Senkim, és van egy Valakim. És ha ez a Valakim nem lenne tartós(ez a veszély nem fenyeget, szeretjük és tiszteljük egymást, van egy csodás gyermekünk, van egy meleg otthonunk, ami nekünk egy palota, tele kacagással), akkor sem mennék újra egy Senkihez. Mert többet ér a boldogság, és a fesztelenség, mint a boldogtalanság, és folyamatos megfelelési kényszer.

2010. ápr. 12. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!