Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek miért látja azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért látja azt sok 18-30közti fiú hogy a nők egy pasiban legjobban a pénzét szeretik? És gondolják úgy hogy nekik esélyük sincs a lányoknál?

Figyelt kérdés

Elolvastam több kérdést is a témában több 100 hozzászólással.amiből az jött le hogy a nőket egyáltalán nem érdekli a pénz többen írták hogy nekik nem is kell gazdag pali.Nekik romantika kell meg személyiség ill. belső értékek.

Akkor ez a valóságban miért nem így van?

Na ezzel most elárultam hogy én is így látom.mármint úgy hogy a pénzen kívül a nőknek tényleg nem számít semmi.Nem érdekli őket hogy az adott pali jóképű-e vagy esetleg bunkó-e?Ha van pénz kocsi lakás összeállnak vele.

De mint mondtam a több100 válaszból az jött le hogy ez nem igaz és mi fiúk látjuk ezt így.

Mondjuk a válaszok többségét nők írták volt pár férfi válasz is...de abból meg az jött le hogy ők úgy látják hogy a pénz a lényeg egy kapcsolatban.

De ha ez nem így van akkor mégis miért látja ezt a fiúk 90 százaléka??????????????

Előre is köszi az értelmes válaszokat.

2010. ápr. 10. 09:54
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
69%

Azért látják így a pasik, mert így van. A mai világban nagy szerepe van minden téren a pénznek. A nőknek kell az, hogy a pasi megadja a biztonságérzetet. Manapság az a biztonság, ha van pénzed. Minél idősebb, annál többnek kell lennie az illetőnek. 20 éves pasitól biztos nem várja el egy nő sem, hogy lakása, kocsija legyen.

Ez az én szubjektív véleményem. Biztos ebben is vannak kivételek.

2010. ápr. 10. 10:00
 2/28 anonim ***** válasza:
97%

akkor én vagyok az élő cáfolat erre.

nagy ívből kerültem a gazdag, pénzével villogó, nagymenőnek kikiáltott bunkó pasikat. mert idegesítettek.

direkt a csóró, panelből jövő szegényebb ámde tehetséges, ambíciózus, és intelligens fiúk társaságát kerestem.

mert nekem tényleg az számít, hogy tudok-e vele értelmesen beszélgetni, lehet-e vele jövőt tervezni, megbízható-e.

nem mondom, azért olyan srácoktól mindig is tartózkodtam, akik lehúzni akartak, és soha nem volt egy büdös fillérjük se, hogy egy vacak kávéra legalább meghívjanak.

van egy bizonyos arany középút. azért az sztem minimum elvárható egy fiútól, hogy néha igenis meghívja a nőt ebédelni, vagy moziba. és a férfiak többsége ezt úgy értelmezi félre, hogy a nő csak élősködni akar rajtuk. és azt persze nem veszik észre, hogy én is áthívom magamhoz vacsizni, vagy veszek neki ajándékot a szülinapjára.

sok csóró lány persze a kitörési lehetőséget látja egy gazdag pasiban, és ezért csapódik hozzá.

összegzésül: ha a férfiak jobb emberismerők lennének, és időben felismernék, hogy egy nő miért is keresi a társaságukat, akkor nem alakítanának ki magukban ilyen hülye sztereotípiákat.

de ugyanígy a nők is feltehetnék a kérdést, hogy a pasik ugyan miért csak a jó külsőt keresik, és a szexuális szolgáltatásokat látják egy nőben?!

2010. ápr. 10. 10:06
 3/28 anonim ***** válasza:
65%

Én értelek téged, sőt egyet értek veled. 40 éves nő vagyok. Én is azt tapasztalom, hogy bizony nagyonis számít a pénz egy kapcsolatban. Van annyi pénz, amitől egy csúnya kövér férfi is vonzóvá válhat. Szerintem ez azért van így, mert fogyasztóvá vált a társadalom, eszement módon költekezik mindenki, divatos akar lenni, meg trendi, mert azt hiszi főként jellemzően az általad említett korosztály, hogy akkor lesz majd VALAKI. Ehhez pedig ugye pénz kell, nem is sok.

a pénz nem boldogít, de amit veszel rajta, az igen.

4/28 anonim ***** válasza:
100%

Erősen nagy túlzás, hogy férfiak 9o % a így látja. Hol van az a 9o%? Szeretném én is látni...

ez megint egy ugyanolyan kérdés...csak másképpen megfogalmazva. A közvetlen környezetemben pl. látok kb 1o boldog párkapcsolatot temérdek pénz nélkül, és kb 3 kapcsolatot ahol nem boldogok van pénz és ismerek kb 3 embert akinek pénze van de kapcsolata nincs. Most akkor hogy is van ez? Ne legyünk ennyire szűk látókörűek! A világ sosem fekete vagy fehér...ezt ti is nagyon nagyon jól tudjátok, csak szerettek általánosítani.

Az én barátaim között egy sincs aki a pénzéért lenne a párjával, és a gazdag(abb) férfi ismerőseim közt is sok olyan van aki nem kap párt magának. Akkor csak nem szól minden a pénzről...

Szerintem ez egy olyan dolog amin nem érdemes veszekedni, mindenki a saját sorsának kovácsa. Ha van akinek megfelel az, hogy legyen együtt egy gazdag pasival szerelem nélkül, akkor az az ő és a férfi privát nyomora. Senkinek semmi köze hozza. Aki pedig megszólja valószínűleg irigy....szóval lehet boncolgatni reggeltől estig és estétől reggelig a témát...

5/28 anonim ***** válasza:
91%

mert ez 90%-ban így van!

mint az állatoknál, ott is a legerősebbel párosodik a nőstény.

csak mi emberek vagyunk, itt nem a testi dominancia a fontos, hanem a társadalmi státusz, amelynek az értékmérő eszköze a PÉNZ.

nekem személy szerint hányingerem van tőle.

sajnos nem rendelkezek sem vonzó belsővel, sem vonzó külsővel, gazdag sem vagyok, úgyhogy marad a magány.

de ha meggazdagodnék, akkor is a magányt választanám, mert tudom, hogy a külsőm és a belsőm nem nyerő!

tehát tudnám hogy csak a pénzem miatt megy a kedveskedés (bár ez a veszély nem fenyeget, és úgy néz ki nem is fog!)

2010. ápr. 10. 10:07
 6/28 anonim ***** válasza:
90%

Először is: nem reprezentatív felmérés alapján állítod, hogy a fiúk 90%-a látja úgy, hogy a nőknek csak a pénz számít.

A biztonságérzet az fontos. Egy nő, de szerintem egy pasi sem szereti, ha a párja dologtalan, és nem csinál semmit. És elég durva, ha valaki azt látja, hogy a pénz a legfontosabb a kapcsolatban. Ha ez így lenne, akkor egy csomó érdekkapcsolat lenne, és az emberek ahhoz vándorolnának, akik gazdagabbak. Szerencsére ez nem így van mindenkinél, egyénfüggő, hogy ki mit tart értékesnek. De egy olyan kapcsolat, ahol nincsenek érzelmek, szerintem egyrészt nem lehet boldog, másrészt pedig igen ritka, hogy tartós is legyen.

Egy utolsó gondolat: lehet, hogy az olyan pasik, akik úgy gondolják, hogy a nőknek csak a pénz a fontos, előfordulhat, hogy az ilyen hölgyeket vonzzák.

2010. ápr. 10. 10:10
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

"Ha ez így lenne, akkor egy csomó érdekkapcsolat lenne, és az emberek ahhoz vándorolnának, akik gazdagabbak."

pont az általad említett biztonságérzet miatt nem vándorolnak! most képzeld el, van egy tehetős párja 5-10 éve, azt otthagyja a még tehetősebbért de az meg lehet hogy kidobja mint a macskát... érted! két szék közül a földre!

2010. ápr. 10. 10:12
 8/28 anonim ***** válasza:
meg lehet szeretni valakit idővel! igaz nem szerelem lesz, hanem szenvedély, esetleg ragaszkodás.
2010. ápr. 10. 10:13
 9/28 anonim ***** válasza:
Van abban igazság, amit írsz. Az én férjem mondjuk nem volt pénzes anno, sőt igazából semmije sem volt mikor megismerkedtünk. DE, már akkor is láttam, hogy mennyire tud küzdeni, hogy nem szórja a pénzt és szorgalmas. Szóval szerintem a nők nagyobb részének ha nem is az kell, hogy pénzes legyen a férfi, de kell legyen benne lehetőség. Olyan ember kell legyen, aki partner lehet abban, hogy együtt megvalósítsuk az álmainkat. Ha belegondoltok, nem is volna értelme annak, hogy egy olyan emberrel éljek aki mindig eltapsolja azt a pénzt, amiért gürcölünk. Szerintem ez azért alakult így manapság, mert iszonyú nehéz egyedül lakáshoz jutni, majdnem lehetetlen, ha nem tudnak segíteni a szülők. Az ember nyilván olyat keres akinek már van, vagy akivel együtt elérhetővé válik a közös otthon megteremtése.
2010. ápr. 10. 10:15
 10/28 anonim ***** válasza:
hű, kemény téma, de valahol igaz , amit írsz. Volt 1-2 ismerősöm, aki azért nem állt le holmi 1xű férfiakkal, mert nem volt autójuk meg lakásuk. Nem mondták ki, de ez volt a lényeg.
2010. ápr. 10. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!