Mivel bántottak meg legjobban a szüleid, testvéreid, amit hirtelen felindulásból mondtak/tettek?
Volt egypár... apám többx is c.fkának meg c.dának nevezett, amikor elborult az agya-persze azóta nem emlékszik ezekre... anyámnál minden voltam a lusta disznótól a kövér disznóig, a hobbijaimat lesz.rozta meg játszogatásnak nevezte (de amikor az ő ugyanolyan értelmes hobbijait a "számra vettem", akkor meg neveletlen voltam szte)...
testi fenyítésről ne is beszéljünk... a legjobb az volt, mikor anyám úgy s.ggberúgott 6éves koromban, hogy egy lépcsősort gurultam... de apámtól kaptam olyan telefonkönyvvel elverést, amiért 2 perccel később mentem el aludni, hogy egy hétig tiszta kék-zöld-lila folt volt a karom, és nyáron hosszúujjúban kellett járnom suliba, hogy ne lássák meg...
öcsémnél is voltam minden a f.szkalaptól kezdve... ja, és nálam jobb szokott lenni a net, és gyakran úgy kuihúzza hogy nem szól, vagy utána, és nekem fontos dolgaim vesznek el a neten emiatt, és mikor ezután leteremtettem, közölte velem, hogy lesz.rja, hogy nekem mire van szükségem, mert neki kellett...
Amikor apám(!!!) valamiért azt mondta nekem, hogy "k*rva anyádat" - én pedig erre azt feleltem "nem k*rva, hanem a feleséged, aki 20 éve eltart".
Amikor pedig elmondtuk neki a párommal, hogy gyerekünk lesz, megkérdezte, miért nem vetetjük el...
:(
Apám nem taglalom, mert az elmúlt 21 évben szinte minden nap sikerül valamivel a lelkembe taposnia.
Anyu 2x bántott meg igazán:
1., Régóta szerette volna megcserélni a szobában ill. konyhában lévő szekrényt, de a sok munka miatt nem volt rá soha ideje, ereje.Szülinapján úgy döntöttem hogy meglepem azzal hogy megcserélem a szekrényeket, mivel dolgozott úgy gondoltam csak este ér haza és addigra végzek, még ki is takarított.Hát naná hogy eljött elöbb a melóból, és arra ért haza hogy szana szét a ház, és emiatt elkezdett velem üvöltözni, hogy ilyen kupira kell haza érnie, most miattam nem tud pihenni.Ez nagyon rosszul esett.
2., Az istennek nem értette meg hogy a családihoz a papír leadásra még van idő.Be jött a sulimba, hogy mi az hogy még nem pecsételték le, és ezen úgy össze vesztünk, hogy a suli udvarán a fél iskola elött közölte hogy este melóból már csak a cuccaimért mehetek haza és oda költözök ahova akarok, de nála nem lakhatok tovább.
A tesóm akkor bántott meg nagyon, amikor megszültem, és nem volt hajlandó hozzám bejönni a kórházba.
Én tulajdonképpen 25 éves fejjel még semmi bántót nem hallottam a családom szájából. Néha láttam rajtuk, hogy gondolják, de akkor sem mondták ki, ha megérdemeltem volna. Egyszer, még általános iskolában, bátyám összeölelkezve táncolt egy lánnyal, akibe évek óta szerelmes voltam. :) Ez a legdurvább, amire emlékszem.
Ugyanakkor, mióta megismertem életem szerelmét, mindazt, amit a családomtól nem kaptam meg, anyósék bepótolták. 4,5 évig egész jól bírtam. Nem mondtak semmi durvát, de soha, egyetlen jó szavuk sem volt még hozzám. Fikázták az új(!) autómat (csak egy renault), a munkámat (amivel többet keresek, mint Ők ketten együtt). akárhányszor beszélgettünk, mint a gyerekek, direkt mindenben az ellenkezőjét bizonygatták, mint amit Én mondtam. Nehéz ezt leírni, mert nem ártottak nekem semmiben. Csendes hidegháborús terror volt az a 4.5 év, amíg szóba álltam velük. Aztán befejeződött a házam felújítása. Egy tanya szerűség, egy kis város határában. Nem igazi tanya, egy kedves kis békés hely, egész jó adottságú föld területtel, nem túl félre eső helyen. Még üzleti szempontból is ideális. A házban nem kell nagy dologra gondolni, 80+ éves épület, saját kezűleg mókoltuk édesapámmal, ahogy az időből, meg a lehetőségekből tellett. Aztán kijöttek megnézni, hogy sikerült. Szószerint MINDENT lefikáztak. A földet, a házat, a festést, a csempézést, a konyhabútort, szó szerint MINDENT. Egyedül a konyhában lévő csillárt dicsérték meg. Szó szerint! Ez volt az utolsó csepp. Azóta eltelt pár hónap, de talán 1 órát beszéltem velük összesen. Most meg kérdezgetik, hogy miért nem megyek be többet, meg ilyenek. Elmennek a francba. Hú, de rühellem őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!