Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visz rá arra egyeseket hogy egy laza, bunkó smsel szakítsanak a párjukkal, csak úgy hírtelen felindulásból?
Nekem egy 4 éves kapcsolatom ért így véget, pontosabban felhívott és közölte van valakije, szakítani akar és letette a telefont. Azóta nem is láttam, csak egyszer bepróbálkozott nálam msn-en meg smseket írogatott, cicának szólított mintha még együtt lettünk volna. Persze azt kapta amit érdemelt, kikosaraztam. 1 évre rá elküldte a nála maradt cuccaim felét postán egy ajándék plüssfigurával együtt, ami nem igazán hatott meg(nem egy városban lakunk). Talán pont emiatt, hogy ekkora szemét volt velem csak 3 napig gyászoltam.
25N
Ha őszinte lett volna, valszeg nem tudott volna megdugni. Ennyi.
Egyébként van olyan is, hogy az emberben hirtelen, egyik pillanatról a másikra esik le, hogy bakker, én már nem is szeretem ezt az embert, sőt a hideg ráz tőle... de mondjuk ennek kisebb az esélye de lehet h így volt...
Az ilyen gerinctelen csúszó-mászó mind! Nem is ember, aki nem mer a másik szemébe nézni, és megmondani, hogy ez ennek itt a vége és pont! És nem akarlak megsérteni, de szerintem csak lyukra ment...
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!