Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki segítséget kér, mert gond van a párkapcsolatával, miért majdnem minden második válaszoló mondja azt, hogy szakítsanak, mert a "párod egy hülye barom, nem érdemel meg téged"?
Én akkor szoktam azt írni, hogy szakítson vele, ha a férfi erőszakos volt, vagy megcsalta a lányt, vagy úgy bánik vele, mint a kapcarongyával.
Nyilván kisebb problémánál nem kell rögtön szakítani. De azt is túlzásnak tartom, hogy a család/párkapcsolat egyben tartása érdekében a nő mindent nyeljen le.
Vannak esetek, amikor tényleg a szakítás a megoldás. És egy kívülálló reálisabban látja a dolgokat.
Persze minden kapcsolat nagyon árnyalt, nem lehet minden részletre kitérni, így a tanácsok is csak félig tanácsok!
A kérdezőknek mérlegelni kell, hogy mit fogad meg, és mit nem.
És feltételezem, hogy nem az itt leírtak miatt fognak szakítani a kérdezők...
én főleg olyan esetekre gondolok, amikor vkinek csak azért mondják, h szakítson, mert a párja nem tökéletes (mint ahogy ő maga sem). és sokan még azelőtt szakítanak, mielőtt megpróbálnák megoldani a problémát.
pedig van rá példa, hogy igenis meg lehet oldani, ahogy az egyik válaszoló írta.
ha már az egyik fél megpróbált mindent, de a másik továbbra sem mozdítja a kisujját sem, akkor érthető a szakítás, de sztem ez már a legvégső eset.
nem feltétlenül éretlen vki, hogyha itt érdeklődik megoldás után, mert miért ne, erre való az oldal, csak az furcsa, h sokan azt válaszolják, h na, szakíts vele, miközben a probléma simán megoldható egy kis odafigyeléssel és tenni akarással. mert ugye sztem egy kapcsolatért dolgozni kell, és nem rögtön eldobni magunktól.
A legtöbb leírásból ordít, hogy már nincsen szerelem...
Ott már minek dolgozni? Csak a saját és a párod idejét húzod.
Az elfeledik sokan, hogy az ember roppant jól tud saját magának is hazudni és ezzel évekig el tudja tolni azt, ami ígyis ugyis megtörténik végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!