Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Hol kérjem meg barátnőm kezét, ti minek örülnétek a legjobban?
Hát szerintem szuper, de én a bnőd helyébe rögtön tudnám, hogy mire készülsz :)
Inkább vidd máshová. Ami nem ennyire "rákészülős", pont azért, hogy meg tudd lepni! :)
26/N
ez csodááás...én elolvadnék a barátnőd helyében :):):)
egyébként ne görcsölj rajta, bárhol kéred meg,örülni fog :) Engem a párom a kedvenc éttermünkbe vitt szülinapomon és ott kérte meg a kezem és nagyon örültem.
Az a lényeg,hogy szeressétek egymást! sok boldogságot nektek!
uhh a hideg rázott ahogy olvastam a taktikádat. nekem is nagyon bejönne!
23/L
Így ismeretlenül is: IGEN!:D
Sok boldogságot:)
Ne görcsölj rá, mert a végén katasztrófálisan sikerül.
Legalábbis az én párom minnél jobban szervez annál nagyobb negatív meglepi lesz belőle!
Aranyos ötlet, de szerintem kissé közhelyes, mármint, szerinem nem te vagy az első és nem az utolsó, aki így kéri meg a barátnője kezét.
Viszont közhely ide vagy oda, 100%ra veszem, h a barátnőd örülni fog neki, ha nekem kérné meg vki így a kezem, én sem mondanám azt, hogy "Na de kérlek, micsoda közhely már ez?" :D :D
Én annak örülnék, ha a tengerparton üldögélve kérné meg valaki, hogy házasodjunk össze. Egy gyémánt gyűrű jó lenne pl.: a szentendrei Caprice ékszerházból.
Persze én már házas vagyok több, mint egy évtizede, és az én esetemben nem így történt a dolog.
Most már sajnálom, hogy a férjem nem volt elég ötletgazdag.
Örülök, hogy vannak még a világban érzelmesebb férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!