Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csajok! Hol kérjem meg barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Hol kérjem meg barátnőm kezét, ti minek örülnétek a legjobban?

Figyelt kérdés
25 éves srác vagyok,van egy 24 éves gyönyörű barátnőm.6 éve vagyunk együtt,és most már szeretném ha a feleségem is lenne.hol kérjem meg a kezét,és hogyan?egy hét múlva lesz a születésnapja.én arra gondoltam,hogy veszek repülőjegyeket párizsba,lefoglalok egy hétre szállást,ez lesz a szülinapi ajándéka,és amikor felmegyünk az eiffel (remélem jól írtam) toronyra,előveszem a gyűrűt és megkérem a kezét.ez milyen?
2010. ápr. 2. 11:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
ugyanilyenem volt. (:
2010. ápr. 11. 13:37
 22/23 anonim ***** válasza:
19%

Tuti nem tudnék ilyen /Bocs,h így fejzem ki magam/ giccsparádé melett igent mondani.Szerintem az eljegyzés két ember boldogsága .: 1. Egy vadidegen túristára se lennék kiváncsi 2. Elhiszem,h jól néz ki meg minden de nemhinném,sőt tuti le se tojnám a helyet ha ilyen meglepit kapnék. Lehetnék épp házimunkában is nem ez a lényeg,hanem a gesztus és az ,h ténylegesen szeressük egymást.

Szerintem a saját Hazánknak vagy épp Erdélynek is vannak olyan gyönyörű helyei amik ideálisak lennének.

Spec gondolok egy sétára vmi szép helyen (tópart,folyópart,Gellért-hegy stb.)

2010. ápr. 22. 09:22
 23/23 A kérdező kommentje:
már rég megkértem a kezét.elmentünk egy erdőbe kirándulni,egy tisztásra leültünk pihenni,és ott.ha meg szerinted a párizsos giccsparádé,nem érdekel...
2010. ápr. 22. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!