Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Hol kérjem meg barátnőm kezét, ti minek
örülnétek a legjobban?
apám, ez nagyon sablonos. bár az összes szerencsétlen vénlány ilyenről álmodik,de egy igazán belevaló csaj, aki tovább lát annál, h: ez húú de romis, mindjárt becsurizok! az nem ettől esik hasra.
persze tök buli, h egy valag pénzt elköltesz erre, de úgy vélem, hogy ez annyira elcsépelt, hogy inkább valami mást kéne kitalálnod.
ezek a tipikus tengerparton naplementében, stb lánykérések annyira giccsesek, hogy normális embernek már a gyomra forog tőle.
de te tudod, te ismered a kislányt. rád bízom, ez csak a véleményem volt.
2010. ápr. 2. 15:47
Én örülnék annak is ha simán megkérné a kezem. De biztosan örülni fog neki. :) 21/L
2010. ápr. 2. 17:21
nem tudom hogy voltatok-r mar az eiffel toronynal, de ott szinte lehetetlenseg ilyet csinalni, olyan rohadt sokanvannak, es az eiffel torony csucsan olyan kicsi a hely es olyan nagyon sokan vannak, hogy nem a legromantikusabb szerintem
2010. ápr. 2. 19:52
15:42 totál igazad van Rock and roll.(most nyomom a kézjelet is)
2010. ápr. 3. 14:31
Szia! Szerintem ez nagyon aranyos,hogy ennyire tökéltessé szeretnéd tenni a pillanatot!:) És a szülinap, Párizs mind gyönyörű, DE szerintem ne az eiffel toronynál akard,mert ott tényleg rengetegen vannak, óriási tömeg,nem lenne se hely, se nem jó egy csomó idegen ember előtt egy ilyen pillanat. Inkább keress egy olyan helyet,ahol jól látszik a város panorámája és este kivilágítva vidd fel oda a lányt és kérd meg a kezét... én nagyon meg lennék hatódva:) Bárhogy is döntesz,remélem nagyon szép pillanat lesz és igent mond:P 19/L
2010. ápr. 3. 15:02
Ahh de édes... jó lenne ha beszélgetnél az én barátommal... az aztán marhára nem romantikus....
20L
2010. ápr. 3. 18:09
17/23 A kérdező kommentje:
a barátnőm nagyon romantikus típus amúgy,biztos nagyon tetszene neki párizs,ahova majd egyszer el is viszem,de most más jutott eszembe.majd mesélek.
éjszakai strandon a medencében.... sztem ez tuti siker.nem is sejtené,de te egyszer csak megleped a vízben. ;)
engem is így kért meg a vőlegényem 1 éve.
2010. ápr. 3. 18:49
sztem mindegy hol mikor... ennek bárki örülne :D:)
De sztem nagyon jó :D:D
Sok boldogságot :)
2010. ápr. 4. 20:06
azta!! Dejó neki!! :) nagyon jó ötlet!!! Sok sikert:)tuti igent mond!
2010. ápr. 6. 16:07
Kapcsolódó kérdések: