Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért látja azt sok 18-30közti fiú hogy a nők egy pasiban legjobban a pénzét szeretik? És gondolják úgy hogy nekik esélyük sincs a lányoknál?
Elolvastam több kérdést is a témában több 100 hozzászólással.amiből az jött le hogy a nőket egyáltalán nem érdekli a pénz többen írták hogy nekik nem is kell gazdag pali.Nekik romantika kell meg személyiség ill. belső értékek.
Akkor ez a valóságban miért nem így van?
Na ezzel most elárultam hogy én is így látom.mármint úgy hogy a pénzen kívül a nőknek tényleg nem számít semmi.Nem érdekli őket hogy az adott pali jóképű-e vagy esetleg bunkó-e?Ha van pénz kocsi lakás összeállnak vele.
De mint mondtam a több100 válaszból az jött le hogy ez nem igaz és mi fiúk látjuk ezt így.
Mondjuk a válaszok többségét nők írták volt pár férfi válasz is...de abból meg az jött le hogy ők úgy látják hogy a pénz a lényeg egy kapcsolatban.
De ha ez nem így van akkor mégis miért látja ezt a fiúk 90 százaléka??????????????
Előre is köszi az értelmes válaszokat.
10:15-ÖSNEK:
én soha sem állnék össze egy csajjal azért, hogy lakást vehessünk, mert amilyen balfék vagyok előbb utóbb otthagyna és megpróbálná a lakást is kirántani alólam bíróság, ügyvédek ide vagy oda!
inkább életem végéig albérletben kuporgok!
Nem olvastam végig a válaszokat, de szerintem azért van így, mert ide nem azok a típusú nők írnak, akik a pénzre buknak, hanem azok, akiknek ez kevésbé fontos, és inkább azzal töltik az idejüket, hogy próbálnak kérdésekre választ adni, hátha segítenek azzal. Én. pl. rendszeresen írok a fogamzásgátlós és a fogyókúrás kérdésekre. Ha csak egy lányt megmentek ezzel az abortusztól, már jó lenne.
Szóval a lényeg, hogy nem reprezentatív a minta.
Azt hiszem, sokféle típusú ember létezik férfiben és nőben egyaránt. Én is panaszkodhatnék, hogy nem a pénzre bukom, mégis sokáig nem volt pasim, mert nem vettek észre a sok plázabarbi között a hétköznapi (egyébként teljesen normális) megjelenésemmel. De nem panaszkodom, mert én sose buktam arra a férfitípusra. Vettem a fáradtságot, és kerestem olyan pasit, aki viszont bejön.
Sajnos a pénzéhes nőkre panaszkodó pasiknak bizonyos fajta dekoratív megjelenés jön be, ahhoz a megjelenéshez pedig bizonyos fajta értékrend és gondolkodásmód tartozik, ráadásul finanszírozni is kell valamiból. A megoldás: nem panaszkodni kell, hanem normális nőt keresni. Műkörmök nélkül is lehet szép egy nő, de ha valakinek ez nem jön be, nem kényszer, csak akkor ne panaszkodjon, hogy a nőnek csak a pénze kell. Ennyi.
Én is egyetértek sok hasonlóval. A pasiknak miért kell csinos csaj? Szerintem a gazdag pasihoz a trendi csinos nő megy:) Savanyú a szőlő? A pénz energia. Szépíthetjük a helyzetet h nemcsak az számit, de kedvességből, nem lehet megélni. A pénz érték, a szépség érték, az egészség érték, a fiatalság érték, a jó szakképzettség érték. Ezt el kell fogadni. És mindenkinek olyan párt kell találni, aki hozzá hasonó szinten van. Nyilván a bunkó gazdag pasi engem se érdekel. De nem kéne ezt igy fekete fehér alapon elítélni! A szegényebb pasik közt is vannak bunkók, meg a gazdagabbak közt is emberségesek, műveltek. Szóval nagy a verseny. Az élet nagyon rövid, és mindenki szeretné maximumon élni, mindenből a legjobbat kapni magának. Aki meg beéri a szegényebb psival meg a kevésbé csinos nővel az vagy fél tőlük,h megbántják, vagy nincs elég önbizalma hozzájuk, vagy lusta, vagy hazudik magának, h a jobb helyett beéri a rosszabbal.
Kérdező! Te összeállnál egy nálad jóval szegényebb, de kedves csajjal? Mondjuk nem tud magára költeni annyit, nem ápolatlan, de maga vágja a haját, nem jár kozmetikushoz, ruhatára egyszerű, átlagos, semmi eredeti nincs benne. Te összeállnál egy ilyen nővel?
Szia!
én is elolvastam már itt soksok ilyen kérdést.De én úgy látom,hogy úgy ahogy van egy baromság...
Mármint,saját és baráti kör példájából kiindulva...Első randikon nem turkálok a másik pénztárcájában...Olyankor ismerkedek,azt meg alapnak tartom,hogyha első randis pasi és ő hív el,akkor fizessen(akár csóró,akár nem)ha nem teheti meg,akkor ne olyan helyre menjünk,ahol fizetni kell,vagy ne egy puccos étterembe.Nem lesz tőle kevesebb a szememben...Amúgy a másik,ellenpéldának,barátommal a kapcsolatom éppen a pénz miatt ment majdnem tönkre.Ő elkezdett nagyon jól keresni és,az volt a válasza szinte mindenre,hogy "dehát mindent megkapsz"(nem bunkó fellengzősen,csak ő így gondolta)pedig nem,a szeretet és a törődés akkoriban nagyon hiányzott...Aztán ő is rájött erre,hogy nem vehet meg mindent,vannak dolgok,amik anyagiakkal nem fedezhetők.Kicsit lehet zavaros lett a vége,de rem. érthető mit akartam mondani
17:08-NAK VÁLASZ: én összejönnék egy olyan lánnyal, de egy olyan lány sem jönne össze velem, mert nem vagyok egy szépség, és a pénztárcám sem kompenzálja ezt.
Erre varrjál gombot!
Figyelj, hányszor fogod még feltenni ezt a kérdést hogy a szánalmas kis igazad bizonygasd? Már a harmadik kérdést olvasom tőled...
Rád nem hat a logika, pedig állítólag az a férfiak erőssége. Azt sem mondtad meg hogy akkor mit akarsz? Minden válaszoló írja le hogy igazad van? Mert más véleményt nem veszel figyelembe. :)
Meg próbálom mégegyszer: logikaaaa: pl azért mert pár megkeseredett férfi aki nem kell senkinek egyetért veled, miért lenne több mint a nők? Akikről a kérdésedben szó van! Ezer bocs, de nőként had tudjuk már jobban hogy mi kell nekünk, míg ti férfiként csak találgattok! Én sem tudom milyen egy férfi, mert nő vagyok.
A másik dolog, leírom ezredszer és VÁLASZOLJ RÁ és ne csak gyáván ismételgesd a véleményed! Honnan veszed a bátorságot, hogy 1, közöld a nőkkel akik ide írnak neked és sosem ismerted őket, hogy ők milyenek? Szerinted logikus az hogy pár férfi, és pár nő alapján, akikkel tapasztalatot gyűjtöttél, az egész női nemet besorold valahova? Te tényleg nem érted, hogy a legbarátságosabb ember sem fog soha életében annyi embert megismerni hogy megfelelő véleményt mondhassom! Hiába ismersz több ezer nőt (szerintem nem ismersz annyit). Mikor a világon több milliárd van akiket nem ismersz, és akikről pár ismert nő alapján nem mondhatod meg hogy milyenek. Tudom nem fogsz válaszolni, mert akkor nem tudod tovább bizonygatni az igazad. Azért nincs egy normális nőd, mert ilyen sz*r a jellemed, beakadt nálad a lemez. A többi férfi meg aki így gondolkodik, annak vagy kisebbségi érzése van, rossz helyen ismerkedik, vagy olyan szánalmas mint te.
Amúgy meg neked is tuti vannak elvárásaid. Biztos te is szép lányt szeretnél és okosat! Hát milyen szemét vagy hogy ezzel nálad a csúnya és buta nőknek nincs esélye! Ti is milyen szemet vagytok férfiak, mert nektek csak szex kell és kihasználjátok a lányokat! Na? Ilyet mindenki tud mondani. Ja és semmi közöd hozzá, hogy más hogyan él. Remélem ha ezredszer leírom ezt akkor egyszer eljut az agyadig is mersz rá válaszolni. :)
látom az én hozzászólásaimra senki sem mer reagálni, talán mert nem én vagyok a kérdező? :P
eléggé jellemtelen, gerinctelen dolog így beskatulyázni a férfiakat.
A 13:33-nak!
Nem azt írtam, hogy csak azért kell összejönni valakivel, hogy lehessen lakása az embernek. Nyilván nem erről van szó. De az is biztos, hogy én nem tudnék egy olyan férfi párja lenni, akinek nem hasonlóak a céljai az életben. Én nem lettem volna képes anyóséknál vagy albérletben gyereket nevelni, mindig szerettem volna, hogy legyen egy saját otthonom. Ehhez olyan férfit kerestem, aki szintén hasonlóra vágyik és együtt megvalósítottuk. Nyilván nem lehetett volna tartós kapcsolatom egy olyan emberrel, akinek az az életcél, hogy az anyja mellett öregedjen meg.
A 10:15-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!