Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondoljak gyűrűre? Bővebben lent.
Elsősorban amit tudni kell, megvan mindenem ami kell, és ami hiányzott azt meglepi formájában megkaptam a páromtól. Most ismét meglepire készül, és arra gondolok, hogy eljegyzési gyűrű lesz. Mivel említette is, hogy megéri várni.
Szerintetek?
Nem vagyok kíváncsi, hogy "mi ezt honnan tudjuk stb..." hozzászólásokra, csak gondolatokra, vagy saját tapasztalatokra!
nyugodtan gondolj
én is várok rá és hamarosan lesz egy megfelelő alkalom amire remélem azt fogok kapni.
én 3. nyara hogy gondolkodom, álmodozom:D azt hiszem mikor az egyetemet befejezem csak akkor lesz belőle "valami":D
álmodozni szabad...
Meglepis vacsi, vagy nyaralás és ehhez haszonló dolgokra azért nem gondolok mert sajnos a sok munka miatt nem tudunk menni, csak úgy ha elsőre kb. fél évvel nyár előtt bejelenti a munkahelyén, hogy ekkor és ekkor elakar jönni szabira.
Sajnos idén meg ilyen nem lesz! :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!