Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Gondoljak gyűrűre? Bővebben lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondoljak gyűrűre? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Elsősorban amit tudni kell, megvan mindenem ami kell, és ami hiányzott azt meglepi formájában megkaptam a páromtól. Most ismét meglepire készül, és arra gondolok, hogy eljegyzési gyűrű lesz. Mivel említette is, hogy megéri várni.

Szerintetek?

Nem vagyok kíváncsi, hogy "mi ezt honnan tudjuk stb..." hozzászólásokra, csak gondolatokra, vagy saját tapasztalatokra!

2011. jún. 22. 20:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne gondolj,és akkor nem csalódsz.Viszont ha mégis azt kapsz,akkor nagy lesz az öröm.
2011. jún. 22. 20:51
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
A hóforduló mit jelent?
2011. jún. 22. 20:59
 13/15 A kérdező kommentje:

A hóforduló olyan mint az év forduló, csak az minden hónapban van.

Félre értések elkerülése véget nálunk ez nem egyenlő a minden hónapos ajándékozással!

2011. jún. 23. 07:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért egy vacsi miatt nem kell gondolom szbit kérnie a munkahelyén....de egy kétnapos, vagy hosszú hétvégés utazésrt sem, biztos vannak pihenőnapjai. De ilyenkor ilyen az ember lánya, minden ötletet megvétóz ami nem a vágyott dolgot erősíti :)
2011. jún. 23. 10:28
 15/15 A kérdező kommentje:

Ha mégsem gyűrű lesz, akkor sem fogok a fejem tetejére állni, mert mindennek örülök amit tőle kapok, még ha csak a kedvenc csokimmal lep meg.

De majd kiderül! :)

2011. jún. 23. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!