Miért gondolják, hogy csak ettől barát egy barát? Bővebben lent.
A baráti körömben sokan kérdezgetik, hogy elmegyek-e egyszer hozzájuk aludni, de én ezeket általában kikerülöm. Meg azt is furcsállják, hogy én nem hívok át magamhoz senkit.
De azért, mert nem szeretem, ha vannak nálam, ez az én "privát szférám", illetve másnál meg kényelmetlenül érzem magam, nem szeretek nem otthon aludni.
(Ez csak a barátnőkkel van így, párkapcsolatnál más.)
Ettől rossz barát lennék? Ezen kívül sokat vagyok velük, eljárunk bulizni, beszélgetni, filmezni stb...
Csak egyszerűen nem szeretek másnál aludni, és nem szeretek magamhoz áthívni embereket...
én sem szeretek másnál aludni. a saját, megszokott kis ritmusomban szeretek ébredni, tenni-venni reggel. persze egy nyaralás az más téma, de 2 nap után ott is kicsit "elfáradok".
egy barátság alapja nem az együttalvás, hanem a közös élmények, értékrend, érdeklődési kör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!