Szerintetek is jobb egy intelligens ellenség, mint egy hülye barát?
Nekem az intelligens elennség a kihívás..mondjuk mert én kifejezetten szeretek versenyezni azon h ki a jobb stb.
A hülye barát=kolonc a nyakamon
Oscar Wilde is alkotott véleményt a témában:
“I choose my friends for their good looks, my acquaintances for their good characters, and my enemies for their good intellects. A man cannot be too careful in the choice of his enemies. I have not one who is a fool. They are all men of some intellectual power, and consequently they all appreciate me.”
Ostoba barátokkal semmire sem mész. Sose keresd nálad alacsonyabb intellektuális szinten mozgó emberek társaságát, mert utána már ők fogják a tiédet. True story.
7 Már az se biztos nő, ffi, egyéb már 3 kategória van tehát nem 100% hogy mi van lent.
Ahogy mondani szokás lehet töke van a menyasszonynak! Oszt meglepőcc!!!
Egyébként detto.
Ha jót akar és hülye akkor nem tud segíteni, ha meg okos de rosszat akar, akkor meg nem fog segíteni, max. apróságokban, hogy megtévesszen,de mivel ismerem az ilyen trükköket mióta az eszemet tudom ezért a megtévesztés kizárt mert nem bízok de eljátszhatom brahiból, nem fogja észrevenni a különbséget arra mérget vehet😁😁😁!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!