Melyik jobb? sok haver vagy egy igaz barát/barátnő?
Egy igazi barát :) Nekem van, és nagyon szerencsésnek mondhatom magam!
21/L
Egyetlen igazi BARÁT (a szó legnemesebb értelmében) képes ellensúlyozni a világ mocskát. Amit a szó köznapi értelmében barátnak nevezünk, az sajnos távol van ettől - sokan a "közeli havert" hívják így.
26/N
köszi a válaszokat.
nekem egy igaz bnőm van.a többiekkel nem vagyok már jóba ,mivel csak kihasználtak,pótléknak voltam csak jó.szóval haverjaim sincsenek igazán .néha hiányoznak a haverok is,de a bnőm nélkül biztos megőrülnék.
20.31: Teljesen egyetértek!
24/L
Én nem tudom... Szerintem mind2 jó és fontos. :) Kell egy igaz barát, aki mindig ott van, megértitek egymást, van kivel megbeszélni a problémákat. Viszont kellenek a haverok is, a jó társaság, akikkel össze lehet ülni, mesélni, szórakozni. :) Egyik nélkül sem tudnám elképzelni az életem. :)
19L
20:48-as
érdekes megközelítés:D
Sok haver. Sajnos ezt kell mondjam, pár éve nem ezt válaszoltam volna, de az összes nagy barátságom bedőlt.
A barátnőim mind behisztiztek valamin (mondom ezt, mint nő, aki pasi szájából utálja a "hiszti" szót, de itt tényleg ez volt...), én ebbe már nagyon bele vagyok fáradva,nem akarok újra próbálkozni.
Jobb, ha az ember sok haver közül válogathat. Akkor nincs egy, aki mindent tud rólad, hanem apránként mondasz el dolgokat, egyiket ennek, másikat annak. Nincsenek túlzott elvárások, szemrehányások, pl. ha x ideig nem tudsz velük találkozni mert elfoglalt vagy beteg vagy.
A haveri kapcsolat is lehet valamennyire mély, de kötetlenebb, és kevesebb a csalódás/sérülésveszély. Mert nem is vársz annyit.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!