Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Ti meddig bírnátok ki egyedül, barát/barátnő nélkül? Ha épp nem lenne senkid, mennyi idő után jönne rád a szeretethiány vagyis egy társnak a hiánya?
jó tudni, hogy csak én vagyok ilyen érzelmes
és eddig nagyon jó úton haladok a forever alone felé :(
ez nem érzelmesség. ez függőség.
szeretni nem a szeretetért magáért kell, hanem A lányért/fiúért.
szeretethiányom csak akkor volt, mikor egy adott embert szeerettem és nem volt mellettem. ez amit te cisnálsz érzelmi- és kapcsolatfüggőség, ami egyébként nagyban akadályozza a kapcsolatok kialakítását.
majd ha megtanulsz egyedül boldognak lenni, akkor boldoggá tudsz tenni valakit.
szamócának van igaza. amíg nincs önálló, teljes életed egyedül, addig nem tudsz senki társa lenni.
amúgy akármeddig kibírnám, ez abszolút nem létkérdés számomra. a házasságom fontos nekem, de egy-egy kapcsolatért sosem törtem össze magam.
29/n
Nálam az első próbálkozás után kb. 3 évvel alakult ki a szeretethiány, amit az egyik lány barátommal (első próbálkozás) való beszélgetés enyhített, de most megint sz*rul vagyok mert vagy egy hete nem beszéltünk...
Már az öngyilkosság is felmerült, de valahogy majdcsak kibirom
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!