Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Ti meddig bírnátok ki egyedül, barát/barátnő nélkül? Ha épp nem lenne senkid, mennyi idő után jönne rád a szeretethiány vagyis egy társnak a hiánya?
Figyelt kérdés
Én már nagyon szeretnék barátnőt, iszonyat rossz úgy kelni és feküdni, hogy nincs kit ölelnem, csókolnom, magam mellett tudnom. Mindennap próbálkozom, remélem, hogy megtalálom azt a lányt akivel boldogak lehetünk együtt.2011. nov. 3. 00:12
41/41 anonim válasza:
5 év után csak csak sikerült a kérdezőnek :) Amúgy csaj vagyok bírom az érzelgős pasikat de tapadós ne legyen ha néha el sírja magát se gáz az cuki sőt összébb is hoz egy párt de azért ne legyen bőgőmasina és anyuci pici fia sem nem kell megvernie senkit akit kell azt megverem én egyszerűen csak szeresen és támogasson. Mielőtt jönne hogy biztos csúnya vagyok nem volt még kapcsolatom stb kritika azelőtt elárulom hogy 3 hosszú kapcsolatom is volt már és a legbénább leggdepisebb legg szeretet hiányosabbat szerettem a legjobban kb heti 3x a vállamon sírt de ő szeretett tiszta szívből és én is őt szerettem tiszta szívből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!