Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Ti meddig bírnátok ki egyedül, barát/barátnő nélkül? Ha épp nem lenne senkid, mennyi idő után jönne rád a szeretethiány vagyis egy társnak a hiánya?
ma 14:50
azért ha egy nagyon jó képű szuper magas hapsi próbálkozna mégsem utasítanátok el lányok, igaz?
ha azt látnám rajta, amit leírtam, akkor de. elég ilyen próbálkozott nálam, elhiheted nekem. ez a "lemegyek pincsibe, csak vegyél már pasiszámba" mentalitás taszító, nagyon. mindent felülír :)
de ha azért jöttél ide, hogy bebizonyítsd magadnak, hogy "bezzeg ha jóképű/gazdag/izmos/csillámfaszláma (opcionális) lennék, akkor lenne nőm", akkor sok sikert, csak sajnálni tudlak...
ma 15:35
azt még lehagytam, ha nem csak külsőre megfelelő, hanem emellett még bunkó, vadállat megver mindenkit, aki rámer nézni a csajára vagy ő rá
ez a másik típus aki még nayon kelendő
ezeknek szétteszik simána lábukat a csajok meg anégereknek is ezt látom minden felé
vszinü te sem a 96,5 kilós, pattanásos rondalányoknál próbálkozol.
az embernek van aki bejön s van aki nem. mindig lesz olyan, akárhogy nézel is ki, akinek nem tetszel. kész. az pedig nem fog veled összejönni, mert nem fog hozzád vonzódni.
ma 15:56
annyira ronda nem vagyok, sokszor szemezek lányokkal és már mondták is, hoggy helyes vagyok ennek ellenére mégsem akarnak velem járni vagy egyáltalán úgy érdeklődni irántam, mint én irántuk, ismerkedésnél is én kezdeményeztem mindig és ők ha nem írtam volna rájuk, biztos nem írnak rám
ma 13:36
éppen meghívninem hívtam még senkit sem teára vagy kávéra, de megszólítani már sok lányt szólítottam meg élőben, de valahogy nem érdeklődnek irántam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!