Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex és legjobb barát/barátnő?
Az a helyzet, hogy az exemmel kb. féléve szakítottunk, és már a 3.(legjobb),,barátnőmmel'' jött össze.. Nem azért mert még szeretem vagy valami, csak kicsit már fárasztó ezt végignézni.. De adódott egy olyan helyzet, hogy az ő legjobb haverját már ugye régóta ismerem és általa ismertük meg egymást, egyik este úgy elvoltunk, de most nem tudjuk mi legyen.. Az ő volt csajával is jóban vagyok és részemről csak miatt nem tudom mi tévő legyek, ő pedig az exem miatt nem tudja.. Jó lenne, meg minden, de az exem szentül azzal van, hogy ezzel akarok neki visszavágni, pedig nem így van..
Véleményeket kérek, hogy szerintetek mi a helyes.
egyrészt én is gondoltam már erre, hogy eleget tűrtem már az exem részéről, és ha ő megteheti én mért nem? csak hát ugye a csajokat előbb elitélig az ilyen dolgokért mint a pasikat..
meg mondták azt is,hogy arra figyeljek, hogy nekem mi a jó, és ne másokra hallgassak.. ez részben igaz, de azért úgy gondoltam kikérem mások véleményét is. :)
köszönöm :)
mások véleményere is kíváncsi vagyok, úgyhogy még várom a hozzászólásokat.előre is köszönöm!
azért problémázok ezen, mert am megtudtam hogy összejöttek az a barátnőmmel (akivel jelenleg együtt vannak) akk mind2jüknek megmondtam a véleményem erről egészről, s sztem pofátlanság, de mondtam, hogy legyenek boldogok! de az exem meg elvan hogy nem értem el a célom azzal az estével, mert csak magamat ,,alázom" meg, mert ugyanazt csinálom.. és azzal van hogy csak visszavágok ezzel..
de ahogy mondtam ez nem csak rajtam múlik.. de ezek alapján, ha rajtam áll a döntés, lehet, hogy bele megyek ebbe a kapcsolatba, de előre inkább nem tervezek :P mert már párszor pórul jártam..
én amondó vagyok egy probát megér túl sokat nem veszíthetsz
sok siker hozzá :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!