Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár+legjobb barátnő! Mit tegyek a párom megcsalt a barátnőmmel?
Elvesztettél egy párt és egy legjobb barátnőt is.
Én először maximálisan kiosztanám őket, lehordanám a bagázst a sárga föld legaljának a legaljáig, utána pedig totálisan semmibe venném őket, és új életet kezdenék. Ha valaki kérdezné, elmondanám az igazat az árulásukról.
Időbe telne, de visszanyerném a méltóságom.
sztem, nem kell ennyire hamar ítélni...
mi lenne, ha megpróbálnátok hármasban?
Ez az egyik legszörnyűbb formája a megcsalásnak. Ilyenkor jön rá az ember, hogy az a barátnő soha nem volt barát, és az a szerelem hazugság volt.
A pasinak biztos adnék egy pofont. Elmondanám neki a véleményemet nem a legszebb formában. Aztán mennék a "barát"hoz, és neki is elmondanám, hogy mit gondolok a barátságról. Aztán ott hagynám őket, nem vennék róluk tudomást. Ez tud a legjobban fájni a másiknak, mikor semmibe veszik.
ez nagyon $zemét, vágd pofán vagy add vissza neki (csald vissza)
Amugy nekem biztos nem kéne olyan pasi aki megcsalt engem vagy ha mással is csinálta...
A barátnőd nem a barátnőd, a lojalitásról pedig még biztosan nem hallott. Hát mit mondjak megéri a pénzét...
A pasinak meg nemártana szerezni egy gerincet.
Dobd ki mind a kettőt!
Ki is oszthatod őket, de csináld méltósággal! Ne alacsonyodj le az ő szintjükre. Akár milyen nehéz mondd el kulturáltan a véleményed és hagy faképnél őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!