Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik jobb? sok haver vagy...

Melyik jobb? sok haver vagy egy igaz barát/barátnő?

Figyelt kérdés
légyszi kort is.
2011. febr. 21. 20:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Egy igaz!

Aki a párod!

2011. febr. 21. 21:16
 12/16 anonim ***** válasza:

Igaz barát(max 2-3) akivel tényleg mindent meg tudsz beszélni és melletted áll a bajban. A bulizásból egy idő után kinő az ember és akkor mit kezdünk a haverokkal?:S Nálam az egy nagyon felszínes kapcsolat.

Ha pedig az embernek már párja van mindenre nem is jut majd id, mert nyilván Ő lesz a legfontosabb. Bár a barátaimat biztos nem hanyagolnám el még mondjuk a férjem miatt sem..viszont a haveroktól meg tudnék válni.

L/19

2011. febr. 21. 21:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem is gyakorlatilag a párom a legjobb barátom, de én eztelvben nem tartom helyesnek, kellenek mások is.

20.55

2011. febr. 21. 22:43
 14/16 anonim ***** válasza:

hát nekem sok haverom volt, de miután felnőttem rájöttem h gyerekesen gondolkoznak, kibeszélik egymást, pocskondiázzák egymást és ez nekem nem tetszett. más lett az érdeklődési köröm nem voltak közös témáink már és így elhagytam őket. általános sulis korom óta van egy barátnőm és mióta nincsenek a haverok sokkal jobban odafigyelünk egymásra, sokat beszélünk és sokat találkozunk. néha hiányzik az h egy igazi haveri társasággal beüljek valahova és egész este nevessünk de az már nem hiszem h meglesz :)

L*-*

2011. febr. 22. 13:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy igaz bartát.Egyértelmű.
2011. szept. 13. 13:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Barát,bocs
2011. szept. 13. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!