Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívjam a testvérem az eljegyzési bulira, ha ő csak közmunkás, én és a párom meg ismerőseink, vállalkozók és üzletemberek vagyunk?
Tud a hírről, de a bulit nem említettük még neki.
Keveset beszélünk, aminek az anyagi dolgok az okai.
Ő megelégszik a közmunkás életével.
Én és a párom teljesen más közegben élünk, más életszínvonalon.
Egy barátunkat se ismeri, nem tudom jó döntés lenne-e egy ilyen társaságba őt meghívni?
El tudna vegyülni, vagy jól érezné magát a bulin?
Ha jól értem a kérdésed: teljesen más életet éltek, más az életfelfogásotok és más anyagi színvonalon is álltok. Ő nem szereti sem a közegedet, sem az ismerőseidet.
Hívd meg nyugodtan, mondd el neki, hogy kik lesznek ott, s hogy szívesen látod. Valószínűleg el fog menni, enyhén szólva sem ez lesz élete bulija, de sebaj.
Mennyi pénz kell ahhoz,hogy az emberek lelke üres legyen?Vagy ez emberfüggõ?
Ha nem hivod meg a tesód jobb lesz neki,ne törd még jobban meg lelkileg, elég neki azt feldolgoznia,hogy ilyen a testvére.
Te hallottál esetleg olyanról, hogy emberi értékek?
Vagy ez nem került szóba az utazások, autók mellett?
16:15
Hát te hovagondolsz?Erdekesebb téma az autó,utazás stb.
Inkább a TESTVÉREDet nem hívnátok meg, de a lényeg hogy az ISMERŐSeitek ott legyenek. Gratulálok. Szerintem Te tudod nagyon jól a választ a kérdés feltétele nélkül is, hogy mit kéne tenned csak nem akarod. Azt várod hogy valaki egyetértsen veled s így már megnyugtathatod magad hogy nem vagy egy sznob és szívtelen ember.
Én szívből azt kívánom Neked hogy egyszer térj észhez. Nem azért mert obszcén voltál, vagy rosszat mondtál a testvéredre, hanem hogy alapvetően a kérdés magyarázatában lévő pár mondatot teljesen komolyan gondolod és az életszemléleted is ilyen. Nem ezektől függ a boldogság és nem ilyen embernek kéne legyél. Sokkal boldogabb lennél ha más lenne az értékrended. Akkor biztos eszedbe nem jutna ilyen kérdés és felvetés. Lehet valaki jómódú, de jómódban is szeretjük a családunkat és jómódban is a testvérem a testvérem és főképp nem szégyellem. Nagyon remélem hogy ő nem tud arról ahogy róla beszéltek/rá gondoltok.
21:07
Bravó, legalább még vannak értelmiségi emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!