Közmunkás adóbevallás probléma?
Figyelt kérdés
Megkaptam a papírt az adóbevallásomhoz, nekiálltam volna kitölteni, de csak 40 ezer volt rajt, hogy annyit kerestem össz vissz. Pedig júliustól októberig dolgoztam adminisztrátorként egy hivatalban. El lett rontva ez az összeg vagy most tényleg így van?2015. ápr. 25. 14:40
1/3 Icus47 válasza:
Ezt neked kell tudni, mennyit kerestél. Ha ennél többet, már pedig valószínű, hogy igen, akkor be mégy a hivatalba, és elmondod a problémád. Kell, hogy segítsenek.
2/3 anonim válasza:
Több szerződésed volt?
Nekem több volt tavaly, és úgy jártam, hogy csak utolsóról kaptam először, pedig leadtam az előzőeket is, aztán még hülyének akartak nézni, hogy nem adtam le semmit meg jól van az úgy, egy nagy veszekedés után végül megkaptam rendesen, nagyon figyelni kell erre.
3/3 A kérdező kommentje:
Lemaradt egy sor... és csak a választáskor kapott pénzem volt feltüntetve. Nagy a profizmus :D
2015. ápr. 27. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!