Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Adóbevallás probléma, ilyenkor...

Adóbevallás probléma, ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Társadalmi szervezet, egyszeres könyvvitellel.NAV küldött egy levelet, hogy nem nyújtottam be az éves adóbevallást a tavalyi évre, de azt én ügyfélkapun keresztül megtettem ez év január 13-án.Jött üzenet a NAV-tól, NY nyilatkozat elfogadó nyugta.

Mondom akkor kitöltöm újra ne érje szó a ház elejét, de az NY nyomtatványt már az új verzió szerint csak a 1201-est helyettesítőként lehet beadni. No problem mondom beküldöm a 1129-est. Igen ám, de az ha beírom a programba hogy a bevallásomat pótlásként 2011.01.01. és 2011.12.31-közötti időszakra adom be, a dátumozást csak 2013-ra engedi.NY nyomtatvány régi verzióját nem engedi letölteni. Telefonálgatás: nem veszik fel, fogalt, vagy az ügyintéző nem ér rá, már hazament stb. 8 napom van az egészre. Aki tud segíteni írjon már valamit, mert ezetktől a nyomtatványoktól már megőrülök.

2012. júl. 27. 14:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha az adózó ....késedelmesen teljesíti adóbevallási kötelezettségét, a bevallás benyújtásának

esedékességét követően 2013. június 30-áig a jelen 1129 számú bevalláson teheti meg azt. Ez esetben kérjük a borítólap (C)blokk „Pótlás” kódkockát hagyja üresen.

Ne írj P betűt és jó lesz.

2012. júl. 27. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!