A NAV az adóbevallás bevalássa után, mikor fogja visszautalni az összeget?
Figyelt kérdés
Bevallottam május, vagy mikor kellett, de azóta sem semmi. Mikor küldi vissza a pénzt, amit nem adóköteles? Semmilyen papirt nem küldött...2012. júl. 14. 13:12
1/5 anonim válasza:
Ha a folyószámládon többlet van, azt neked kell kérni, hogy utalják ki.
Ugyanis lehet ott is tartani, és ha tartozásod merülne fel, akkor azt elsősorban abból rendezik.
2/5 A kérdező kommentje:
Vagyis bocs, számlaszámot nem adtam meg, mert nem is kért a formula. Így gondolom postán küldenék. Vagy mint mondtad, nem küldik, hanem majd felhasználják ha lenne valami olyan?
2012. júl. 14. 16:46
3/5 anonim válasza:
Mint mondtam, ők nem fogják azt sehova visszafizetni, hogyha te nem kéred.
A 17-es nyomtatványon kérheted az adózói többlet kiutalását:
4/5 anonim válasza:
A 1153-as bevalláson meg van a hely, ahova beírhattad a számlaszámodat, ha bex-elted, hogy oda kéred vissza!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Jah értem. Akkor ezt elrontottuk. Mindegy, nem baj.
2012. júl. 17. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!