Adóbevallásos probléma! Valaki járt már így? Ilyenkor mi a teendő?
Upsz,hát ez nagyon gáz, hogy nem adtak róla semmi papírt.
Amit tudsz,tölts ki azon a nyomtatványon,és menj be, hogy mennyire segítőkészek az úgyis az aktuális ügyintéző aktuális hangulatától függ. Valószínűleg te is ők is hibáztak, így ne a bűnöst keresd, hanem a megoldást,akkor talán az ügyintéző is segítőkészebbb lesz. Sok sikert!
Kedvesen kezdj, kissé kétségbeesve, kérj segítséget, és akkor ha jó a hangulata az ügyintézőnek meg te sem akarsz asztalt borogatni, akkor megoldható.
Az a jó, hogy nem egyből büntit kaptál (én azt kaptam egy másfajta hibáért, de végül azt is elengedték), hanem csak felszólítást, hogy HA nem teszel eleget, akkor megbüntetHETnek. Menj be, mosoly, jópofizás, aztán megoldjátok.
De szerintem a borítékon lévő cím mindegy, az számít, hogy magán a bevalláson mi szerepel. Na meg nem csak a cím alapján azonosíthatnak, van azon adóazonosító jel, szóval szerintem nem a címek miatti kavarás lehet a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!