Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meghívjam a testvérem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghívjam a testvérem az eljegyzési bulira, ha ő csak közmunkás, én és a párom meg ismerőseink, vállalkozók és üzletemberek vagyunk?

Figyelt kérdés

Tud a hírről, de a bulit nem említettük még neki.

Keveset beszélünk, aminek az anyagi dolgok az okai.

Ő megelégszik a közmunkás életével.

Én és a párom teljesen más közegben élünk, más életszínvonalon.

Egy barátunkat se ismeri, nem tudom jó döntés lenne-e egy ilyen társaságba őt meghívni?

El tudna vegyülni, vagy jól érezné magát a bulin?

2015. ápr. 27. 18:29
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
80%

Ha csak a pénzről beszéltek majd, valóban rosszul érezné magát, mivel gondolom volna egy két lenéző megjegyzés rá.

Tudod, most túl azon, hogy ő hogy gondolkodik az életéről, szereted őt? Gondolom nem tartod el, ő sem szól bele az életedbe, akkor mi a gond?

Látom beszippantott téged a pénz világa!

Tudod, a pénz nem minden! S ha anyagilag nem is lehetne mondjuk számítani a testvéredre, de ő a testvéred és ő az aki mindig ott lesz veled, ha a szüleid sem lesznek már.

Majd te eldöntöd, mit teszel.

!!!

De én azért haragudnék rád a helyében, mert szégyelled és el sem hívod az eljegyzési bulidra, ahova még az idegent is előbb hívod meg mint őt!

2015. ápr. 27. 19:43
 32/65 anonim válasza:
82%
Minden tiszteletem a testvéredé, ha igent mond a meghívásra, és elnézi neked, hogy ekkora sznob vagy...
2015. ápr. 27. 19:47
 33/65 anonim ***** válasza:
91%

A szüleidet meghivod?

Lehet a tesód jobban hozzá tud szólni egy kocsi témához,mint ti.Micsoda témák kocsi, üzlet stb.A munka témáról szóló ügyeket az eljegyzésen félre szoktuk tenni nem?

Nem lehet,hogy te is egy egyszerü családból keltél fel és ezért beszélsz igy?

A tesódnak lennék szóba sem állnék veled.

2015. ápr. 27. 19:48
 34/65 anonim ***** válasza:
100%
Azt elhiszem, hogy óriási életvitelbeli különbség lehet egy módosabb ember és egy közmunkás mindennapjai között. Az viszont nagyon alacsony értelmi színvonalat feltételez, ha szerinted ő nem tud hozzászólni a témákhoz, mert még nem tapasztalta. Gyakran érdekesebb és érdeklődőbb beszélgetőtárs az, aki teljesen más szempontból látja a dolgokat. Te csak autókról, üzletről és utazásról tudsz beszélgetni, semmi olyasmiről, ami nem része az életednek? Mert akkor veled komolyabb problémák vannak, mint a testvéreddel.
2015. ápr. 27. 20:01
 35/65 anonim ***** válasza:
88%

A pénz és a munka miatt beszéltek csak keveset egymással??

Hát ez mennyire szánalmas már....te jó ég!

Ne haragudj, de ha a testvéred lennék...és megtudnám, hogy a munkám és az ismeretlen baráti társaságod miatt filózol azon, hogy elhívj-e az esküvődre...nos...ha még hívnál se mennék, semmi pénzért!

2015. ápr. 27. 20:14
 36/65 anonim ***** válasza:
90%
En se mennek el a helyi maffia partijara.
2015. ápr. 27. 20:23
 37/65 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenézed a testvéredet, ne hívd el, ha hajlandó vagy felvállalni őt a menőbb ismerőseid előtt, akkor hívd, egyébként meg ott lenne a helye, a testvéred.

Én max. akkor nem hívnám, ha alkoholista, drogos, bűnöző, bajkeverő lenne, vagy olyan pszichés baja volna, aminél felmerülhetne az esélye, hogy felforgatja az egész bulit, de te csak a szakmai helyzetét becsülöd le, attól még ő nem rosszabb, mint a haverjaitok.

A testvérednek ott lenne a helye, és tudod, mit, ha bármelyik haverod lebecsülné, az lenne a tiszta, ha a testvéred mellé állnál.

2015. ápr. 27. 21:03
 38/65 anonim ***** válasza:
90%

Tudom, hogy nem szereti azokat az embereket akik az ismerőseink, lehet irigységből, vagy csak nem szimpatikusak neki.

És mitől lennének szimpatikusak, ha pont olyan sznobok, mint te vagy?

2015. ápr. 27. 21:25
 39/65 anonim ***** válasza:
80%

Sajnálom azokat a szegény embereket, akiknek csak pénzük van.

És Te nagyon szegény vagy...

2015. ápr. 27. 21:30
 40/65 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem értem, hogy egy eljegyzési partin miért van előbb helye ismerősöknek mint a saját testvérednek. Az én bátyám pszichés problémák miatt évek óta munkanélküli, egy-egy alkalmi munkája van. Eszembe sem jutott volna, hogy ne hívjam meg valahova. Pedig én is jó körökben mozgok, a barátaim is tanult, jómódú emberek (bankárok, mérnökök, menedzserek), de nem nézik ki maguk közül, ahogy én sem. Nem szégyellem, és nagyon jól el tudnak beszélgetni, pl rengeteg gyerekkori sztorit mesélt a barátaimnak, amikre már én sem emlékeztem, de önálló kis stand up est lett belőle.
2015. ápr. 27. 21:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!